Varhelj i Pič o dešavanjima na Zapadnom Balkanu

Razgovaralo se o nedavnim dešavanjima na Zapadnom Balkanu, kao i o podršci regionu, uključujući energetsku tranziciju - preneo je evropski komesar za proširenje Oliver Vrahelj detalj razgovora sa britanskim izaslanikom za Balkan Stjuartom Pičom

  • 1

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji razgovarao je danas u Londonu sa britanskim izaslanikom za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom o nedavnim dešavanjima na Zapadnom Balkanu i o podršci regionu, kao i o uticaju ukrajinske krize.

- Dobra diskusija sa izaslanikom Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan ser Stjuartom Pičom danas u Londonu: razgovaralo se o nedavnim dešavanjima na Zapadnom Balkanu, kao i o podršci regionu, uključujući energetsku tranziciju. Dotaknuli smo se uticaja ukrajinske krize i načina pomoći zemlji -  naveo je Varhelji na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Erak

    28. februar 2022 | 20:05

    Energetska tranzicija u prevodu na srpski znači američki LNG iz hrvatskih luka. Videćemo kakva cena će biti, znam da Hrvatska simbolične količine gasa iz Rusije troši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA