≫ 

Koje su nove ekonomske mere i planovi zbog situacije u Ukrajini? Vučić večeras od 18 časova o detaljima

On će obavestiti građane o planovima i merama države u cilju zaštite privrednog i finansijskog sistema naše zemlje i izneti stav Srbije o drugim važnim ekonomskim i političkim pitanjima

  • 47
Aleksandar Vučić Foto: Telegraf.rs

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti povodom razvoja situacije u Ukrajini.

On će obavestiti građane o planovima i merama države u cilju zaštite privrednog i finansijskog sistema naše zemlje i izneti stav Srbije o drugim važnim ekonomskim i političkim pitanjima.

Obraćanje javnosti će se održati u 18 časova.

Podsetimo, on je ranije danas poručio da je situacija u Evropi i svetu sve teža, kao i da će Srbija zaštititi interese svog naroda i zemlje - rekao je Vučić.

- Srbija će političke interese uspeti zajednički da savlada, ali su ekonomski pritisci sve teži i veći.

- Zato reagujemo i na najveće cene u istoriji i uglja, i struje i gasa i svih sirovina. Dramatično rastu cene i ostalih prehrambenih proizvoda. Zato je važno da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem mogućem roku - večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo i ja sam uveren da ćemo sačuvati i stabilnost i mir i dobar život za naše građane - naveo je on.

Video: Vučić: Situacija u Evropi i svetu je sve teža, preduzimamo mere da zaštitimo građane, bez panike!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    2. mart 2022 | 16:09

    Ovo je nova prekretnica, novi reset, nova podela karata za svet.Biće sigurno i puno izazova za Srbiju.Potrebna je stručnost, uticaj i iskustvo u diplomatiji, privredi, vojsci, policiji, ozbiljna analitika spoljne politike, strategija,takođe je potreban i vođa.. Zato apelujem na predsednika Vučića, kao i ostale političare da zanemare stranačke razmirice, sujete, ego, već da se okruži neophodnim stručnjacima koji mogu da obezbede kvalitetne parametre, strategiju, informacije na osnovu kojih bi probali da prođemo kroz ovu međunarodnu krizu na što bezbolnije način i da dobijemo koliko toliko dobre karte.Lično me zabole ko se kako od stranaka ili ličnosti zove, već me zanimaju samo rezultati u vidu nivoa bezbednosti, standarda, očuvanja života, unapređenja zdravstva, smanjenja korupcije, uspostavljanje kvalitetnog sistema života i vrednosti,ekologije i poslovne klime...Prihvatili ste se posla, stoga je na vama i odgovornost.Živela Srbija!

  • quartz

    2. mart 2022 | 16:08

    samopromocija....

  • Paja patak

    2. mart 2022 | 16:23

    Sta se ovaj lozi niko nas nista ne pita niko nista ne trazi bar koliko nas je obavestio....sta nabijas tenziju imamo dovoljno svojih problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA