≫ 

Vučić poslao poruku o mladima i opstanku: "Dok nad Srbijom lete orlovi, jedina granica su naši snovi"

Predsednik Srbije podelio je putem društvene mreže Instagram video sa orlovima krstašima, grbom Srbije i jakom porukom

  • 20
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dok nad Srbijom lete orlovi, jedina granica su naši snovi, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u video-poruci objavljenoj danas na Instagramu, ukazujući na značaj povratka i ostanka mladih u Srbiji.

Video prikazuje orlove krstaše, koji su na grbu Srbije i koji su u našoj zemlji bili na pragu izumiranja, ali je poslednjih godina zabeležen njihov povratak, ukazujući da su oni simbol Srbije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Kad su moji preci sleteli na grb Srbije, bilo nas je mnogo. Hrastovi su bili naše stražarske kule, odatle smo bdeli nad ovom zemljom, padali i uzletali zajedno s njom. Ne tako davno, ostalo nas je samo dvoje. Mi smo simbol Srbije, delimo njenu sudbinu. Raduje me da je neko to shvatio jer u poslednjih nekoliko godina opet smo tu. Mladunci odu iz gnezda, kao što i treba da bude, ali tu su, napreduju, i biće ih još više, ako ostanemo na pravom putu. Dok nad Srbijom lete orlovi, jedina granica su naši snovi - poruka je video snimka objavljenog na Instagram nalogu avucic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    5. mart 2022 | 21:17

    Hvala boze sto imamo takvo President I igra verlo dobro Hvala i nasim prijateli koj nas derzi Nase cil i nase snove su da imamo jace 🇷🇸

  • Milica

    5. mart 2022 | 16:12

    Neka se šire krila naše omladine, neka ptići rastu, neka slobodno lete ali neka čuvaju svoje gnezdo...

  • Baki

    5. mart 2022 | 14:45

    Mog brata sin, radio u nekoj kineskoj fabrici počeo za kompjuterima , radili tri smjene, pa sve na kraju bez posla..nije bio prijavljen već sve godine radio pod ugovorom. Večeras odlazi za Nemacku ovde života nema ni za nas stare a ni za mlade. Možda u BG tamo se čuva mir, ko šiša nas u unutrašnjosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA