≫ 

Vučić o kandidaturi za predsednika: "Spasavali smo Srbiju, to mi je važnije od izbora"

Na početku razgovora predsednik je govorio o ratu u Ukrajini i pritiscima na Srbiju

  • 8

Bavio sam se mnogo važnijim stvarima, spasavali smo Srbiju. Srbija mi je važnija od izbora, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Kurir TV.

On je odgvorao na pitanje da li će biti kandidat na listi SNS, na izborima koji su već raspisani za 3. april.

"Videćemo sutra kako će stvari da izgledaju, sačekaćemo sutra. Ne mogu da govorim na takav način jer sam se bavio važnijim stvarima o izborima".

- Kad ćutite po pitanju Ukrajine, Srebrenice, a onda vam je jedina politika medija koje plaćate da smo se vratili u devedesete. Oni su zarobljeni u devedesetima. Samo oni žive u devedesetima, ne mogu da se pomere, ne vide šta se promenilo, pruge, puteve, vojsku, Beograd na vodi, bolnice, ništa. Sad predlažu da se ukinu zdravstveni doprinosi. Da ne pričam da neće opet biti ulaganja. Ja sam morao da donosim odluke koje donose posledice i da brinemo o narodu, hoćemo li sačuvati fabrike. Mi ćemo za tih 12 odsto povećati plate bez eksperimentisanja- naveo je on.

Na početku razgovora predsednik je govorio o ratu u Ukrajini i pritiscima na Srbiju.

- Rekao sam da će Srbija trpeti posledice, kao i druge zemlje Evrope. Dolazi do poremećaja na svetskom tržištu, nabavkama roba, političkim odnosima, globalna politička scena se menja. Ponekad mi se čini da ne razumemo šta se dešava, ovo su tektonske promene - rekao je Vučić

Video: Vučić: Ne nasedajte na dezinformacije i provokacije, imamo i hrane i goriva dovoljno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladost

    5. mart 2022 | 22:46

    Vi se predsednice zalazete da mladi ostanu u zemlji. U mojoj zgradi mladi masinski inzenjer koji je izgubio oca '99. , bio je vojno lice visogog ranga,radio je kod privatnika, verovatno za vreme za koje drzava daje benefite, oni mu kao inzenjeru placaju zvanicno, znaci sa doprinosima 40 hiljada, a na ruke 30 hiljada. Sada mu je izasao ugovor, dobio je otkaz, ali nije dobio platu, dolazili su kod mene da pitaju sta da rade. Vidite, mladi inzenjer, a morace traziti posao u tudjim zemljama. Napominjem da je poslodavac nas covek. Mnogo se mora uloziti truda kako se mladi ne bi odbacivali i ponizavali.Ne mozete Vi sve, ali birajte ministra za rad i radne odnose sa adekvatnom strukom da se bori za radnike. Na kraju zelim Vam SRETAN RODJENDAN,DOBRO ZDRAVLJE,MNOGO SRECE I USPEHA U ZIVOTU!!!

  • marinko

    5. mart 2022 | 23:02

    Predsednice hvala Bogu od 45.g. Prvi put imamo predsednika koji nam kaze istinu o svemu u svetu.Do sad je bilo ko sisa sve mi smo u pravu.Ne kazem , da si idealen ali nemamo alternativu u za tebe Aco. Neka te Bog pozivi.

  • DARKO 100%

    5. mart 2022 | 21:52

    U ovom veku Srbija ce biti najomiljenija zemlja za zivot,i najpozeljnija,gde ce mnogi stranci pohrliti da kupuju imanja za zivot,i NASA je dosla do saznanja sa Srpski gen ima nesto posebno ,i oni imaju jedan respekt prema tome „U znak poštovanja prema posvećenoj službi naciji kao deo tima koji je pomerio granice u aeronautici i istraživanju svemira i demonstrirao ih u mnogim izvanrednim dostignućima koja su kulminirala uspešnom misijom Apolo 11 na putu prvog čoveka na Mesec, 20. jul 1969.“ Ispis na priznanju glasi: veličanstvenih svemirskih Srba su Milojko Vucelić, David Vujić, Slavoljub Vujić, Milisav Šurbatović, Danilo Bojić, Petar Gajić i Pavle Dujić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA