≫ 

Vučić se zahvalio građanima Srbije: Vaša snaga je moja snaga, od srca vam hvala

Vučić je zahvalnicu objavio na Instagram profilu

  • 18
VUCIC OBRACANJE UKRAJINA Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se građanima Srbije na podršci.

- Zahvalan sam građanima Srbije na podršci. Hvala na velikoj podršci, usudio bih se ponekad da kažem čak i većoj nego to sam zaslužio. Sa ponosom i, čini mi se, veoma marljivo, sam obavljao svoju dužnos. Da li sam napravio dosta grešaka? Nesumnjivo je. Ali, da li je danas Srbija potpuno drugačija zemlja? Takođe je nesumnjivo - napisao je predsednik Vučić pored snimka koji oslikava tu snagu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Mnogo se toga promenilo, Srbija je na dobrom putu. I Srbija je uspela da sačuva i svoju slobodu i mir, da bude poštovanija u svetu nego što je bila, a da pri tome ne dozvoli nikome da je gazi. To su sve stvari na koje sam ponosan. Vaša snaga je moja snaga. Od srca vam hvala - dodao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    6. mart 2022 | 19:57

    Ozbiljan rad i predanost doveli su do ozbiljne podrske Vucicu. To je i zasluzeno i hvala mu na svemu sto je uradio za drzavu.

  • Djane Romane

    6. mart 2022 | 22:16

    Predsednice hvala divni ste svaki covek ima svoje vrline i mane niko nije savrsen.Ali vi ste do sada kolko znam vidim dokazali ste najbolji svaka cast. Normalno da je moglo i bolje ali okolnosti sila jaceg kako narod Kaze kolko si dugacak tolko ispruzis svoje noge. Ali radite svoj posao mudro i pametno zivi bili

  • Tupo

    6. mart 2022 | 18:33

    Predsednice zahvalni smo ti za sve uz tebe smo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA