≫ 

Vučić u Mladenovcu: Izgradićemo novu bolnicu

Veliki broj građana Mladenovca sačekao je Vučića kako bi mu pružili podršku u izbornoj trci

  • 15
Miting Mladenovac Foto: Tanjug/IS SNS

Predsednik SNS i predsednički kandidata Aleksandar Vučić najavio je danas na predizbornom skupu u Mladenovcu nove investicije u toj opštini među kojima su izgradnja kanalizacione mreže, nove bolnice i rekonstrukcija Selters banje.

Lider SNS je rekao da Mladenovac zaslužuje da dobije novu bolnicu ističući da su retke ustanove koje su prihvatile da budu u kovid sistemu tokom pandemije, a da je mladenovačka bolnica uvek obezbeđivala 50 do 100 bolničkih postelja za najugroženije pacijete.

Aleksandar Vučić Foto: SNS

Poručio je da će biti uložemo više novca u renoviranje i rekonstrukciju Selters banje.

Vučić je istakao značaj izgradnje denice puta ''Vožd Karađorđe'', u dužini od 32 kilometra, od Malog Požarevca, preko Mladenovca do Aranđelovca koja će, kako je rekao, omogućiti da meštani Mladenovca neuporedivo lakše, bezbednije i brže stižu do centra Beograde.

- Ne samo to, lakše ćete izlaziti na Koridor 10, a da se ne vraćate za Beograd, a bićete bolje povezani sa drugim šumadijskim gradovima, ali i sa istokom Srbije - rekao je Vučić.

Takođe, najavio je da će, u okviru projekta ''Čista Srbija'' biti uloženo 40 miliona evra u izgradnju kanalizacionu mreže u Mladenovcu i okolnim selima naglasivši da svako naselje u opštini Mladenovac treba da dobije punu vrednost i da se ni u čemu ne razlikuje od austrijskih i švajcarskih gradića, prenosi Tanjug.

Vučić je kazao da se Srbija, zbog trenutnih dešavanja u svetu, u političkom smislu nalazi u jednoj od najtežih pozicija, ne računjaući 1999.godinu, naglasivši da su predstojeći izbori od presudnog značaja.

Primetio je da su prethodnih nedelja, meseci i godina pojedini politički protivnici samo vodili kampanju protiv aktuelne vlasti i da ništa nisu uradili osim što su, kaže, izgovarali najružnije reči i psovali, i da zamerajući svima koji drugačije misle nisu imali da ponude ništa drugo osim uvreda.

- U ovoj kampanji im ne odgovaramo teškim rečima i uvredma jer nema smisla da govorimo o onima koji su uništili zemlju već da govorimo o programu i o onome što ćemo da uradimo - rekao je Vučić.

Naglasio je da u vremenu velike svetske krize ne treba da se svađamo oko tuđih interesa i sukoba i da je zato važno da sačuvamo svoju zemlju.

Aleksandar Vučić Foto: SNS

- Treba da razmišljamo kako da pomognemo deci da imaju veću platu, sigurniju budućnost, da vratimo ljude iz inostranstva čije bi nam znanje, zanati i iskustvo mnogo značili - rekao je Vučić i dodao da je to jedina politika koja može da spase Srbiju.

Dodao je da se 3. aprila izlazi na gradske, predsedničke i parlamentarne izbore i da su svi ti izbori važni navodeći da se bez glasa na parlamentarnim izborima ne mogu napraviti dobri rezultati.

- Bez podrške Aleksandru Šapić na beogradskim izborima ne bismo mogli da pomognemo Mladenovcu ni blizu koliko nam je namera. Verujem u njegovu posvećenost i entuzijazam, kao što imam poverenje u rad, energiju i entuzijazam Ane Brnabić - poručio je Vučić.

Na predizbornom skupu SNS u Mladenovcu govorili su potpredsednica SNS Ana Brnabić i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladenovčanin

    11. mart 2022 | 16:20

    Iz Mladenovca sam, ovde ne poznajem nijednog Mladenovčanina. Ovo je skupljeno s koca i konopca.

  • M

    11. mart 2022 | 19:52

    Zar vi mislite da ima jos ljudi koji veruju da je ovo sve narod iz Mladenovca?

  • Auu

    11. mart 2022 | 16:30

    Niko iz ml.... Nije bio tu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA