≫ 

Saznajemo: Vučić se obraća u 18.50 časova

  • 7

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima u 18.50 časova, saznaje Telegraf.rs.

Vučić je danas održao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, a nakon toga i sastanak sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Zbog teških razgovora odložio je i sve planirane stranačke aktivnosti.

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost je trajala tri sata, vodili su se teški i kompleksni razgovori sa predstavnicima srpskih institucija na Kosovu i Metohiji, kojem su prisustvovale i sudije Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici, predstavnici Srpske liste, predsednici svih Privremenih organa na Kosovu i Metohiji, direktori zdravstvenih ustanova, kao i komandiri istražnih odeljenja, Direktor regionalne direkcije policije, šef operativnih poslova, šef istražnog odeljenja, šef interventne jedinice, kao i drugih organa i institucija.

Predsednik je dva sata razgovarao i sa amabasadorima  Kvinte.

Jedna od glavnih tema sastanka je i najnovija odluka privremenih vlasti u Prištini da zabrani glasanje Srbima sa KiM na teritoriji tzv. Kosova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA