≫ 

Srpska lista demantuje informacije albanskih medija da su na proteste stigli autobusi iz centralne Srbije

Na današnjim mirnim protestima učestvovali su samo i isključivo naši sunarodnoci sa Kosova i Metohije - ističe se u saopštenju Srpske liste

  • 1

Srpska lista saopštila je danas da su portal Kos sev i albanski mediji objavili dezinformacije o dolasku autobusa iz centralne Srbije sa građanima koji bi navodno trebalo da učestvuju na protestima u Kosovskoj Mitrovici i Gračanici.

- Na današnjim mirnim protestima učestvovali su samo i isključivo naši sunarodnoci sa Kosova i Metohije -  ističe se u saopštenju Srpske liste.

Oni upozoravaju da neistine koje se tendenciozno plasiraju mogu imati opasne posledice i poslužiti kao alibi i povod za upotrebu nasilja prema srpskom golorukom narodu koji na miran, demokratski način izražava protest zbog gaženja osnovnih prava.

- Pozivamo građane da ostanu suzdržani i ne nasedaju na provokacije i laži koje se plasiraju u ovom osetljivom trenutku - ističe se u saopštenju Srpske liste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    25. mart 2022 | 14:53

    Ajde da se ne lažemo, došli su iz Raške gde su izbegli i nastanili se 1999.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA