Kandidatkinja SNS za poslanicu dr Marija Zdravković održala savetodavnu tribinu u Zemunu

Bilo je suštinskih ulaganja u zdravstvo - rekla dr Marija Zdravković

  • 0
Dr Marija Zdravković, direktorka KBC "Bežanijska kosa" Printskrin: Telegraf.tv

U organizaciji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Zemun, održana je savetodavna zdravstvena tribina na temu "Zdrav život".

Predavač je bila Dr Marija Zdravković, kandidat za poslanike parlamentarne liste ,"Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve"

Tokom ovih teškh godina pandemije korona, u javnosti je bila u centru pažnje kao neko ko je bio direktno u borbi sa ovom pošasti kao lekar, kardiolog i v. d. direktora KBC Bežanijska kosa.

Dr Marija Zdravković ističe da je u prethodnih nekoliko godina učinjen istorijski pomak u razvoju Srbije, pre svega na polju razvoja infrastrukture, smanjenja nezaposlenosti i suštinskih ulaganja u zdravstvo, kako na polju investicija, tako na polju investiranja u kadrovska unapređenja i usavršavanja svih zdravstvenih radnika.

Doktorka Zdravković je u zvanje kliničkog asistenta na Medicinskom fakultetu u Beogradu, predmet Interna medicina - kardiologija izabrana 2012.godine.

Direktor je KBC Bežanijska kosa od septembra 2014.

Medicinski fakultet u Beogradu završila je 1998. godine kao student generacije sa prosečnom ocenom 9,94. Doktorirala je kardiologiju 2010. godine.

Titulu počasnog građanina opštine Zemun dobila je u novembru 2019. godine. A u septembru 2020. postala je počasni vitez Ljubičevskih konjičkih igara.

Mariji je u znak zahvalnosti dodeljen orden "Viteška sablja", a plašt i povelja prvi put su se našli u rukama žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA