≫ 

Vučić: Spremni smo da ponudimo Beograd kao mesto za pregovor

Predsednik Srbije je, u emisiji „Ćirilica“, na izjavu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da bi Beograd bio dobro mesto za pregovore Rusije i Srbije, podsetio da je glavni grad Srbije već bio mesto za pregovore, kako u vezi te krize, tako i za razgovore sa talibanima

  • 1
Aleksandar Vučić

Printskrin: Happy TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je naša zemlja, ako neko misli da je Beograd najbolje mesto za pregovore, spremna da to ponudi ruskim i ukrajinskim prijateljima.

Vučić je, u emisiji „Chirilica“, na izjavu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da bi Beograd bio dobro mesto za pregovore Rusije i Ukrajine, podsetio da je glavni grad Srbije već bio mesto za pregovore, kako u vezi te krize, tako i za razgovore sa talibanima.

- U Beogradu niko nije znao ni gde je bilo i kako je bilo. Svi su bili zadovoljni", rekao je on i objasnio da takva informacija ne sme da iscuri nikada.

Vučić je kazao da, što se Srbije tiče, mi bi voleli da što pre dođe do mira.

- To bi bila najbolja vest na svetu. Ne mešamo se ni u šta. Ako neko misli da je Beograd najbolje mesto, spremni smo da ponudimo Beograd ruskim i ukrajinskim prijateljima za pregovore - dodao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA