≫ 

Supruga srpskog političara: Želela sam da podelim lepu vest sa prijateljima

Predrag Marković, nekadašnji predsednik Skupštine Srbije čeka bebu sa 36 godina mlađom suprugom

  • 26
Predrag Marković Foto: Milena Đorđević

Političar Predrag Marković (67) i njegova 36 godina mlađa supruga Vesna (31) čekaju prvo zajedničko dete. To je objavila njegova supruga na Fejsbuk profilu.

Vesna Marković je za Telegraf.rs potvrdila da je u blagoslovenom stanju i poručila da je želela da podeli lepu vest na Fejsbuku sa prijateljima, javnošću i dragim ljudima.

- To je jedino što bih imala da kažem - rekla je Vesna Marković, dok je njen suprug, poznati srpski političar, nekadašnji predsednik Skupštine Srbije rekao da je Vesna u petom mesecu, ali je podsetio i da nema običaj da komentariše događaje iz privatnog života.

Vesna Marković ispričala je jednom prilikom da ona i njen suprug persiraju jedno drugom, prenose mediji.

- I mene je iznenadilo koliko skoro svi lako prihvataju činjenicu da nas dvoje, kao i tada, i sada jedno drugom persiramo. Ljudi su odavno znali da je Predrag na „vi" sa svima, osim sa onima koje poznaje duže od 30 godina i onima koje nimalo ne poštuje. U našem braku, to persiranje ima i dodatnu draž, ali je to naša privatna stvar - rekla je Vesna svojevremeno za "Kurir".

Njih dvoje venčali su se 26. decembra 2015. godine, daleko od očiju javnosti.

Vesna je otkrila i da je ona zaprosila političara.

- Ja sam zaprosila njega. Na njegov 60. rođendan, iza ponoći. I mada su oči i osmeh jasno govorili - odgovorio je tek ujutru. A ako me pitate zašto sam ja njega zaprosila, a ne on mene, po prirodi sam takva da znam šta želim i da se uvek borim za ono do čega mi je stalo. Kada je o Predragu reč, posle našeg prvog susreta na koji sam kasnila 40 minuta (kao i uvek, džentlmenski me je dočekao uz osmeh) i koji se od običnog ćaskanja pretvorio u sudbinski susret, znala sam da je on taj sa kojim mogu svoj život da podelim "i u dobru i u zlu" - ispričala je Vesna.

Predrag Marković rođen je 1955. godine u Čepuru pored Paraćina gde je završio osnovnu i srednju školu. 2004. godine je preuzeo dužnost predsednika Skupštine, a 2011. u rekonstruisanoj vladi Mirka Cvetkovića određen je za ministra kulture. Član je krunskog saveta princa Aleksandra Karađorđevića i počasni član Urbanog književnog kruga iz Kanade.

Video: Ivica Dačić glasao sa suprugom i sinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA