≫ 

I premijerka Brnabić uputila telegram saučešća porodicama stradalih u rudniku "Soko"

Radeći jedan od najtežih poslova, oni su svakodnevno doprinosili i razvoju naše zemlje. Njihov svakodnevni trud i rad, predanost i hrabrost ne smemo i nećemo zaboraviti - navodi se u telegramu predsednice Vlade Srbije

  • 2
Rekonstrukcija pozorišta Dadov, Ana Brnabić Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uputila je telegram saučešća porodicama stradalih rudara u nesreći u rudniku uglja „Soko“.

- Veoma me je potresla vest o strašnoj tragediji koja se jutros dogodila u rudniku „Soko“, u kojoj je život izgubilo osam rudara.  Radeći jedan od najtežih poslova, oni su svakodnevno doprinosili i razvoju naše zemlje. Njihov svakodnevni trud i rad, predanost i hrabrost ne smemo i nećemo zaboraviti.

Ne postoje reči kojima možemo da ublažimo bol porodica nastradalih. Ono što možemo u ovim trenucima, jeste da pružimo svu pomoć porodicama. Takođe, želim brz i lak oporavak rudarima koji su povređeni u jutrošnjoj nesreći.

U ime Vlade Republike Srbije i svoje lično ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća porodicama, prijateljima i sugrađanima stradalih. Neka im je večna slava - navodi se u telegramu premijerke Srbije.

Video: Njegove reči o kolegama kidaju srce i dušu: Potresna izjava rudara iz rudnika Soko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA