≫ 

Vlada Republike Srpske uputila telegram saučešća Vladi Srbije povodom tragedije u Rudniku "Soko"

Ova tragedija duboko je pogodila i ožalostila sve nas u Republici Srpskoj, koji istinski saosećamo sa porodicama nastradalih - navodi se u telegramu saučešća predsednika Vlade republike Srpske Radovana Viškovića

  • 0
RUDNIK NESRECA MIHAJLOVIC Foto: Tanjug/MRE/Zoran Petrović

Vlada republike Srpske uputila je telegram saučešća Vladi Srbije i premijerki Ani Brnabić, povodom tragične pogibije rudara u Rudniku "Soko". 

Poštovana predsednice, duboko sam potrešen vešću o nesreći u kojoj su tragično stradali rudari u Rudniku mrkog uglja "Soko" kod Sokobanje.

Ova tragedija duboko je pogodila i ožalostila sve nas u Republici Srpskoj , koji istinski saosećamo sa porodicama nastradalih. U ime Vlade republike Srpske i svoje ime upućujem Vam izraze najdubljeg i iskrenog saučešća. Molimo vas da izraze saučešća prenesete porodicama nastradalih rudara i kolektivu Rudnika "Soko".

- Želim brz i uspešan oporavak povređenim rudarima i njihov što skoriji povratak svojim porodicama - navodi se u telegramu saučešća predsednika Vlade republike Srpske Radovana Viškovića.

Video: Mihajlović: Nije bilo eksplozije u Soko, rudari su se ugušili od metana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA