≫ 

Pogledajte rezultate izbora na vašem biračkom mestu

www.rik.parlament.gov.rs, izaberete padajući meni "dokumenta", a nakon toga idete na "zapisnike"

  • 3
Zapisnici Printskrin: RIK

Ukoliko vas zanima kakvi su rezultati lokalnih, parlamentarnih ili predsedničkih izbora u vašoj opštini, to možete pronaći na sajtu Republičke izborne komisije.

Kada ukucate adresu www.rik.parlament.gov.rs, izaberete padajući meni "dokumenta", a nakon toga idete na "zapisnike" sa biračkih mesta.

Pretraga za vašim ili bilo kojim biračkim mestom je olakšana tako što u desnom uglu stranice koju ćete otvoriti kliknete baš na reč "Pretraga", pa onda možete da birate opštinu, broj i/ili naziv biračkog mesta, a postoje i različiti dokumenti koje možete videti. Najvažniji su, naravno, zapisnici o radu biračkog odbora, jer se tu nalaze i rezultati, ali postoje i neka druga rešenja, zapisnici...

Kada nađete biračko mesto koje vas zanima, ostaje vam samo da u skroz desnom delu ekrana kliknete na crveni naziv fajla i preuzmete taj PDF dokument na kome možete videti kako se na odabranom biračkom mestu glasalo.

Video: Slavlje na ulicama Kosovske Mitrovice nakon završenih izbora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Erak

    4. april 2022 | 16:14

    Radi kao i sve u Srbiji što radi.

  • S

    4. april 2022 | 16:50

    Opismeni se tehnoloski. 21.vek je. Jos jedan kome nista ne valja, nista nije dobro, sve je bezvezeeee, kuku meni, kuku ja, jadan ja... Jadna zena u ciju kucu udjes. Kod mene u mesnoj zajednici ubedljiva pobeda 💪

  • Miki

    4. april 2022 | 20:31

    Super,sad znam koliko zverija imamo u selu i ako su toliko glasni bili da sam pomislio da ih ima veci.Zamislite samo 4 glasova:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA