Vesić: Vučić u Senaji osvojio 82, 18 odsto glasova

Za vikend ću posetiti ove divne ljude da im se zahvalim u ime predsednika Vučića na podršci - poručio Vesić

  • 4
Goran Vesić Foto: Marko Jovanović

Najbolji rezultat na teritoriji grada Beograda predsednik Aleksandar Vučić ostvario je na biračkom mestu 55. u selu Senaja u gradskoj opštini Mladenovac, objavio je funkcioner Srpske napredne stranke i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je istakao da je na tom biračkom mestu Aleksandar Vučić osvojio čak 82, 18 odsto glasova.

- U Senaji sam bio dva puta sa pokretnom kancelarijom. Кada sam bio prvi put građani su me pitali da li mogu da dobiju dečije igralište i most koji se sada grade. Deca Senaje imaće igralište bolje nego bilo koje u centru grada. Pitali su me tada građani da li mogu da dobiju ogledalo na lakat krivini gde je bilo više saobraćajnih nesreća. Ogledalo je postavljeno odmah, a tada su me prozivali na društvenim mrežama kako se hvalim jer je postavljeno ogledalo. Njima je to bilo smešno, ali od tada nije bilo nijedne nesreće na toj krivini tako da sam ja zadovoljan i zbog ogledala - napisao je Vesić.

Vesić je naveo da je ovo naselje jedno od dvanaest u Mladenovcu u kojima se projektuje sekundarna vodovodna mreža koja će početi da se gradi već sledeće godine.

- Do kraja mandata naše nove Vlade ovo naselje dobija i kanalizaciju sa prečistačem za otpadne vode.

Za vikend ću posetiti ove divne ljude da im se zahvalim u ime predsednika Vučića na podršci.

Ujedinjeni možemo sve - naveo je Vesić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA