Nikodijević: Spremni za saradnju sa Srpskom naprednom strankom, na njima je odluka

Dobro smo radili zajedno sa SNS i uradili smo velike stvari za ovaj grad i državu

  • 0
BEOGRAD SKUPSTINA SEDNICA Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Član Predsedništva Socijalističke partije Srbije (SPS) Nikola Nikodijević izjavio je danas da je ta stranka spremna da nastavi saradnju sa SNS-om u Vladi Srbije, ukoliko ih naprednjaci budu pozvali, s obzirom da je SNS apsolutni pobednik izbora.

Na pitanje novinara da li će doći do nastavka saradne SNS i SPS, Nikodijević je rekao da ne želi da se bavi spekulacijama i da prvo treba sačekati da budu objavljeni konačni rezultati izbora.

- Dobro smo radili zajedno sa SNS i uradili smo velike stvari za ovaj grad i državu. Naravno, SNS je apsolutni pobednik izbora i na njima je da odluče sa kim će želeti da budu u koaliciji, ali mi smo spremni da nastavimo saradnju sa njima, jer smatramo da zajedno možemo da uradimo mnogo toga u zemlji - poručio je Nikodijević.

On je rekao i da je veoma zadovoljan rezultatima izbora, a posebno istorijskom pobedom zajedničkog kandidata SNS i SPS za predsednika Aleksandra Vučića u prvom krugu.

Nikodijević je naveo da je gotovo 2,3 miliona glasova neverovatan rezlutat, koji govori da građani prepoznaju politiku kakvu su zadnjih godina vodili SNS i SPS, i sve što su uradili u Srbiji.

- Uradili smo velike stvari, napravili ogroman iskorak i građani su to prepoznali - rekao je Nikodijević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA