≫ 

Vulin: Ponosan sam što sam deo politike koja naše heroje nije još jednom ubila članstvom u NATO paktu

Ponosan sam što sam bio saborac Aleksandra Vučića kada smo ratnike sa Košara i Paštrika uveli u udžbenike i sačuvali njihova besmrtna dela u spomenicima, filmovima i nazivima ulica

  • 3
Aleksandar Vulin Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se povodom godišnjice bitke na Košarama i izjavio da je ponosan što je deo politike koja naše heroje, našu, u agresiji NATO pakta pobijenu decu, nije još jednom ubila članstvom u NATO paktu i priznavanju Kosova.

- Devetog aprila 1999. godine počela je bitka na Košarama. Uz bitku na Paštriku, bitka na Košarama je označila slom pokušaja kopnene intervencije NATO pakta na SRJ. Oni koji su odbranili našu Srbiju zaslužili su zahvalnost i divljenje - istakao je Vulin.

On je dodao da je ponosan što je bio saborac Aleksandra Vučića kada su ratnike sa Košara i Paštrika uveli u udžbenike i sačuvali njihova besmrtna dela u spomenicima, filmovima i nazivima ulica.

- Ali, iznad svega sam ponosan što sam deo politike koja naše heroje, našu, u agresiji NATO pakta pobijenu decu, nije još jednom ubila članstvom u NATO paktu i priznavanju Kosova - poručio je on.

Video: Vulin: Svaka smrt u saobraćaju može i mora biti izbegnuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    9. april 2022 | 18:45

    Da li si ponosan i na ovo? Invalidi rada koji imaju 100% telesno oštećenje po jednom osnovu, 2006. godine uvećani dodatak za pomoć i negu je iznosio 13.917 dinara, a danas je 10.678,44 dinara.

  • Kiki

    9. april 2022 | 19:26

    Samo vreme ce da pokaze ko je bio u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA