≫ 

Usame Zukorlić predao nalaze o smrti svog oca Tužilaštvu

Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra prošle godine

  • 1
Komemoracija Muamera Zukorlića Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić podneo je Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv N.N. lica, kao i laboratorijske nalaze koji, kako veruje, ukazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću, potvrđeno je Tanjugu u porodici.

Usame Zukorlić izjavio je pre dva dana na konferenciji za novinare da porodica sumnja da je nekadašnji lider SP P otrovan i da je to razlog njegove smrti pre nešto više do pet meseci.

On je tada kazao da je porodica dobila rezultate iz dve nezavisne laboratorije i precizirao da je jedna laboratorija utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, a da je druga laboratorija zaključila, na osnovu uzorka koji su dobili, da je osoba bila otrovana hranom.

Istovremeno je najavio da će porodica pokrenuti istragu na najvišem nivou radi definitivnog utvrđivanja uzroka smrti Muamera Zukorlića.

Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra prošle godine.

Bio je predsednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsednik Skupštine Srbije.

Video: Snimak s mesta nesreće u kojoj je poginuo Branko Gogić, a povređen Ljajić: Auto potpuno smrskan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA