Jeremić: Na novim izborima da nastupimo uz dogovore

Želim da se sačuva jedinstvo i da se nastupi uz mnogo više dogovaranja a manje nametanja - rekao je Jeremić

  • 6
Izborni štab Ujedinjeni za pobedu Srbije Foto: Nikola Tomić

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da bi opozicija, ako budu raspisani novi izbori za Skupštinu Beograda, trebalo da razmisli kako da na njih izađe i da ne ponovi greške iz prethodne kampanje.

- Želim da se sačuva jedinstvo i da se nastupi uz mnogo više dogovaranja a manje nametanja i silovanja partnera. Ako su pred nama novi izbori u Beogradu, onda bi trebalo da bude manje loših stvari koje su nas dovele do tačke u kojoj smo danas“, rekao je Jeremić sinoć u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji Nova S.

Jeremić smatra i da to što predsednik SNS-a Aleksandar Vučić kaže da će biti izbora „ne mora da znači“ da će ih zaista i biti.

Vučić je sinoć rekao da će predložiti Glavnom odboru SNS-a nove izbore u Beogradu ako najveća opoziciona lista želi da ide na prevremene gradske izbore.

- Neću da koristim teške reči, bez obzira šta mislim o prebacivanju Vučić-Ðilas koje se navodno odvija samo u medijskom prostoru, a da oni u međuvremenu međusobno ne komuniciraju - rekao je Jeremić.

On je dodao da su ne samo on već i mnogi drugi imali utisak da će Vučić odgovoriti pozitivno na Ðilasov apel da izbegne gubitak legitimiteta, saopšteno je iz Narodne stranke.

- Vučić ima većinu u Beogradu i da sada neko treba da me ubedi da je Ðilas otišao kod njega i ubedio ga za sat vremena da tako nešto ne napravi - upitao je Jeremić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    18. april 2022 | 10:26

    O kakvom jedinstvu ovaj priča? Pa ako im posle ovih prošlih izbora neko poveruje i jednu jedinu reč taj je ili lud ili glup 100%.

  • 534

    18. april 2022 | 10:21

    Njemu je još do izbora? Jel vam odgovara svaki prvi vikend u mesecu?

  • Antap

    18. april 2022 | 09:55

    Ajde Miki Mause, vrati se u rupu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA