Šarić podmićivao vrh vojvođanske vlasti?

Narko-bosu omogućeno je da kroz račune u Razvojnoj banci Vojvodine (RBV) "opere" nekoliko miliona evra zarađenih prodajom narkotika

  • 0

Odbegli narko-bos Darko Šarić podmićivao je ljude iz samog vrha vojvođanske vlasti kako bi mu omogućili da kroz račune u Razvojnoj banci Vojvodine (RBV) opere nekoliko miliona evra zarađenih, kako se pretpostavlja, na prodaji narkotika!

- Predstavnici Narodne banke Srbije su već tamo, kontrolišu svaki račun, a po nalogu Specijalnog tužilaštva uskoro će ući i policija. U toku su predistražne radnje, jer postoji osnovana sumnja da je Šarić novac od droge prao u toj banci. Nas interesuje poreklo tog novca, a u pitanju je, prema zasad grubim procenama, više miliona evra - objašnjava izvor "Alo!".

Proveravajući rad banke, Tužilaštvo je došlo i do saznanja da je u ceo slučaj umešan i sam vrh pokrajinske vlasti.

- Imamo saznanja da su neki najviši vojvođanski funkcioneri znali za poreklo tog novca, ali i to da su neki od njih dobijali novac od Šarića kao nagradu da mu se omogući da pare od droge opere u RBV. U pitanju su najkrupnije zverke u pokrajinskoj vlasti - navodi naš sagovornik.

Istovremeno, utvrđeno je da je čak 62 odsto kredita te banke nenaplativo. I u ovom segmentu kontrole nadležnih ponovo se pojavilo ime Darka Šarića.

(I. M. / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA