≫ 

Ðilas: Poštenije bi bilo da Narodna stranka na izbore nije išla sa nama

Đilas je tako odgovorio na pitanje o koaliciji sa Narodnom strankom ukoliko doiđe do ponavljanja izbora u Beogradu

  • 4
Dragan Đilas dolazi u predsedništvo Foto: Nikola Tomić

Lider Stranke slobode i pravde (S SP)Dragan Ðilas izjavio je da su deo rukovodstva Narodna stranke (NS) i njen lider Vuk Jeremić jasno pokazali šta misle o njemu i S SP posle završetka izbora i da bi bilo poštenije da na izbore nisu išli zajdeno sa S SP.

- Gospodin Jeremić i deo rukovodstva Narodna stranke su jasno pokazali šta misle o meni i S SP-u u ove dve nedelje od završetka izbora. Mislim da je bilo pošteno da su sve to što ih je tištilo rekli u trenutku kada smo pravili koaliciju i da nisu na izbore išli zajedno sa nama - rekao je Ðilas za list “Nova” u intervjuu koji će sutra biti objavljen u celosti.

On je tako odgovario na pitanje kolike su šanse da u slučaju da dođe do ponavljanja izbora u Beogradu ide u koaliciji sa Narodnom strankom, a nakon teških reči koje je na njegov račun izneo Vuk Jeremić.

- SSP je, iako najjača opoziciona stranka, zarad jedinstva prihvatila da druga dva partnera imaju veći broj poslanika od nas u prvih trideset. Na svoju kvotu poslaničkih mandata primili smo predstavnike pokreta, sindikata, ali i nestranačke ličnosti. Neki govore da su u Narodnoj stranci ćutali tokom proteklih meseci da se koalicija ne bi raspala i da ne bi ugrozili svoja poslanička mesta, ali ja to ne posmatram tako. Ogroman broj ljudi iz NS se zajedno sa nama borio za svaki glas. I ja sam tim ljudima zahvalan - kaže Ðilas, prenosi Nova.rs.

Video: Dragan Đilas dolazi u predsedništvo Srbije na sastanak sa Vučićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    20. april 2022 | 10:10

    Pa gde vi o poštenju da pričate. Pošteno bi bilo da ste prestali baviti se politikom posle svih katastrofalnih odluka za nas narod pre desetak godina

  • KKK

    20. april 2022 | 10:12

    Eeeh , taj " masinski mozak" , pa zar on ne vidi da su mu se zupcanici " pojeli" i poceli da proklizavaju!!!

  • Antap

    20. april 2022 | 10:12

    Za početak najpoštenije bi bilo da javno priznaš da si, a i zašto si, uništio Demokratsku stranku. Potom i sve ostalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA