• 0

HIT: Rokfeler Slobi poklonio pištolj!

- Možda bi bilo bolje da je Slobodan prihvatao sve što su svetski moćnici od njega tražili. Makar bi danas bio živ, a Srbija bi bila tu gde jeste, ni manja, ni veća, ni bogatija - kaže brat pokojnog predsednika Srbije

  • 0

Borislav Milošević, brat pokojnog Slobodana Miloševića, otkrio je u emisiji "Goli život" na TV Hepi da je bivši predsednik Srbije bio blizak s čuvenom američkom bogataškom porodicom Rokfeler!
Tako je Slobodan Milošević dobio na poklon od čuvenog američkog bogataša Dejvida Rokfelera pištolj!

Bora Milošević kaže da je njegov brat poznavao Rokfelera još iz vremena kada je radio kao bankar u Americi, a navodno su se družili.
- Možda bi bilo bolje da je Slobodan prihvatao sve što su svetski moćnici od njega tražili. Makar bi danas bio živ, a Srbija bi bila tu gde jeste, ni manja, ni veća, ni bogatija - rekao je Borislav.
Pored poznanstva s Rokfelerom, Miloševićev brat otkrio je i detalje iz jednog susreta Slobodana s Borisom Jeljcinom, od koga je Sloba tražio da Rusija čvršće podrži Srbiju.
Kada je Slobodan pitao brata kakav je bio, on mu je odgovorio:
- Da sam bio na Jeljcinovom mestu, gađao bih te pikslom u glavu - prisećao se Bora razgovora s pokojnim bratom.
Bora Milošević bio je jedan od najbližih Titovih saradnika i diplomata, prevodio je njegove razgovore s Brežnjevim i drugim svetskim državnicima, nosio poklone, među kojima i suve šljive, koje je Tito redovno slao u Moskvu svojoj prvoj supruzi Pelagiji Bjelousovoj, piše "Kurir".
(I . M.)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima