≫ 

Kovačić o dolasku američkih zvaničnika: Šta smo dobili od Zapada u poslednjih 20 godina, a šta od Rusije?

 ≫ 

"Srbija neka radi svoje i ono što je jako važno je da se i dalje gura Otvoreni Balkan"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleksandar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • рбгд4

    03. maj 2022 | 09:39

    Ко је добио и колико? Колико су извукли преко банака? Зашто нам није добро када су нам дали толике новце?

  • Dejan

    27. april 2022 | 23:50

    Samo razmišljam... Činjenicu da nas je bombardovalo 19 tada ekonomski najmoćnijih zemalja Evrope i sveta ne smemo zaboraviti! Tu je i:napravljena političko-elonomska šteta od oko 100.milijardi dolara, osiromašeni uranijum, neeksplodirane bombe, satanizacija svega Srpskog i množda najvažnije-otimanje dela teritorije... Našim borcima se sudi, a njihovim? I najvažnije, izgubleni životi i proterani ljudi sa ognjišta... Štetu nam niko i nikada neće nadoknaditi, a krediti koje dobijamo, moraju se vraćati! Investicije njima donose dobit, a novac odlazi iz džepa naših građana... Tačno je da napredujemo, ali gde bi bili da nije bilo štete od bombardovanja? Da ne ispadne da stavljam prst na tas vage u korist Rusije, ne bih tu nabrajao... Imaju i oni trenutaka koji im ne služe za ponos... Ipak, ne treba zanemariti činjenicu da prema Rusiji okreće glavu oko 70% stanovnika Srbije. I dalje razmišljam... EU se bacila pod kolena SAD, nemaju svoju politiku, pozivaju građane da se odreknu plate, mesa... Udobnosti i standarda zbog kog je postala san svih nas... Rekao bih da nisu svesni svoje nesvesti. Sa druge strane imamo Rusiju, koja je zarad opstanka, krenula u borbu protiv fašista i celokupnog, bogatog, zapada... I da, drznula se da samim tim menja svetski poredak ... Postavljam sebi pitanje da li ova vlast, koja ima pun legitimitet, možda želi iz nekog, običnom građaninu, neznanog razloga da menja dosadašnji kurs? Da li ova rasprava opipava puls javnosti? Razmislite i vi koji pročitate

  • Turcin

    27. april 2022 | 12:11

    Ako su Nato lobisti u Srbiji ovaj lik i ona Jelena Milic, nije ni cudo sto je 90% Srbije protiv zapada. Trebali bi Ameri da porazmisle o zameni agenture😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA