Vučić sa Ramom i Kovačevskim o saradnji u oblasti turizma

Vučić je na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" naveo da je dogovoreno da se u Beogradu održi sajam turizma, vina i kulinarskih specijaliteta iz regiona

  • 7

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas putem video linka sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim.

On je na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" naveo da je dogovoreno da se u okviru inicijative Otvoreni Balkan početkom septembra u Beogradu održi sajam turizma, vina i kulinarskih specijaliteta iz regiona.

Zakazan je i susret na Ohridu u junu gde će biti potpisan niz sporazuma o saradnji u oblasti kulture i turizma.

- Nastavljamo da radimo na razvoju ekonomskih odnosa za dobrobit naših naroda - poručio je Vučić uz fotografiju sa sastanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    26. april 2022 | 22:40

    Dobri medjunarodni odnosi pomažu svima, preko sajma i turizma možemo upoznati i najlakše uspostaviti saradnju sa drugim zemljama u regionu.

  • IGOR

    27. april 2022 | 13:48

    Inivijativom otvoreni Balkan Vucic je nekoliko koraka ispred svih lidera u regionu. Ovo su primeri kako od medjusobne saradnje ceo region moze da ima veliku korist, naravno najvecu Srbija.

  • Milana

    26. april 2022 | 22:24

    Budućnost Srbije se naravno gradi na saradnji. Jedna od tih neraskidivih veza je upravo sajam turizma koji će se održati. Druženje, prijateljstva uz raznovrsne specijalitete su upravo ono što nam treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA