≫ 

Vučić o specijalnim izaslanicima: Mnogo babica kilavo dete

Plašim se da je sve manje validnih i dobrih predloga za nas, poručio je Vučić

  • 0
Zastava Srbije, Gabrijel Eskobar, Miroslav Lajčak, Manuel Sarrazin Zaracin i Stjuart Pič Foto> Pixabay, Tanjug/Strahinja Aćimović/Zoran Žestić, Profimedia/Dorothée Barth/AFP/Predsedništvo Srbije

Što je veća “poplava” specijalnih izaslanika za Zapadni Balkan, plašim se da je sve manje validnih i dobrih predloga za nas, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Valjda svi pokazuju preveliku brigu, a ponekad mi se čini - mnogo babica, kilava deca. Videćemo - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje da li ga zabrinjava “poplava” specijalnih predstavnika za Zapadni Balkan, a posle spekulacija da bi i Francuska mogla da imenuje svog specijalnog izaslanika.

Kako je rekao, važno je da se razgovara na domaćoj političkoj sceni u Srbiji, u parlamentu, čim se formira, sa predstavnicima vlade, kao i sa zemljama u okruženju, kako bi se videlo kakav naš stav treba da bude prema svemu.

Naše je, kaže, da razgovaramo sa svima, da poštujemo sve, ali Srbija, poručuje, ima svoju politiku, planove, program i tako će se postupati u budućnosti.

Video: Vučić jasno poručio Večitima: Svi će morati da plate porez, inače slede blokade i stečaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA