≫ 

Nebojša Stefanović odgovorio Dijani Hrkalović

Stefanović je rekao i da je Hrkalović na odmoru u Izraelu bila sa jednim od pripadnika Kavačkog klana

  • 59
Dijana Hrkalović, Nebojša Stefanović Foto: Nikola Tomić, Tanjug/Miloš Milivojević

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Dijana Hrkalović iznela bujicu laži o njemu, dodajući da, niti je kriminalac, niti želi da se njegovo ime provlači kroz blato, kao i da ne želi da ga dovode u bilo kakvu vezu sa kriminalnim klanovima i kriminalcima.

Hrkalović je ranije optužila Stefanovića da je "lično štitio" klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

- Niti sam kriminalac, niti sam izvršio neko krivično delo, a pogotovo nisam neko ko je zaverenik protiv predsednika Vučića, čoveka koga podržavam u politici već duže od 20 godina i pratim onu politiku koja Srbiju čini boljim mesto za život - rekao je Stefanović u odgovoru na optužbe koje je na njegov račun iznela Dijana Hrkalović.

Stefanović tvrdi da je "krucijalna stvar u postupku protiv Hrkalović predmet nedostavljanja poruka tužiocu nakon veštačenja telefona Veljka Belivuka".

- U tim porukama se on dopisuje sa jednim visoko pozicioniranim službenikom koji je u to vreme bio u intimnim odnosima sa Dijanom Hrkalović - naveo je Stefanović i dodao da je Hrkalović imala interes da se te poruke ne objave.

Stefanović je tvrdio i da je Hrkalović bila na odmoru u Izraelu sa jednim od pripadnika kavačkog klana, koji je i vođa navijača FK Partizan sa Karaburme, a sa kojim je, kaže, bila u veoma bliskim odnosima.

-  Taj čovek joj se pridružio na letovanju o čemu postoji dovoljno dokaza i svedoka. Iako ja u to vreme nisam imao bilo kakav podatak da je ona počinila bilo kakvo krivično delo, nisam mogao da dozvolim da takva osoba nastavi da radi u MUP i ona je nakon toga bila prinuđena da podnese ostavku i da ode iz MUP-a - rekao je Stefanović.

Stefanović tvrdi i da nikada nije imao niti je koristio Skaj telefon.

Stefanović je u video materijalu, koji je iz njegovog kabineta dostavljen medijima, oštro napao i partijskog kolegu, advokata Vladimira Đukanovića, koji je branilac Dijane Hrkalović. Stefanović je rekao da je Đukanović jedan od onih koji okestriraju kampanju protiv onih koji se suprostavaljaju njegovim biznis interesima.

Video: Dijana Hrkalović nasmejana napustila sud nakon oslobađajuće presude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejo

    21. jun 2022 | 19:28

    Свако које је покушавао да сруши Александра Вучића и нападне његову породицу треба да буде најстрожије процесуиран било то Стефановић или било ко други.

  • ZZR

    21. jun 2022 | 20:09

    Ako tuzioc okleva i njega ispitati

  • Mara

    21. jun 2022 | 22:54

    Polako se klupko odmotava. Sad je jasno ko je sve radio Vučiću iza leđa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA