BRAT PRETUČENOG LEŠANOVIĆA: Čanak da objasni ko su batinaši koje je doveo da biju mog brata!

- Najvažnije je da Čanak objasni ko su batinaši koje je doveo da biju mog brata, sa njim su tu bila još dva čoveka, a on danas priča kako ga je tukao sam - kaže brat pretučenog Beograđanina. Sam Lešanović ponovio je za naš portal da nije vređao Čanka i da lider LSV-a laže

  • 6

Zoran Lešanović, brat Pavla Lešanovića, Beograđanina koga je, prema sopstvenom priznanju, pretukao predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, kaže za Telegraf da lider LSV-a mora da objasni ko su "batinaši" koji su učestvovali u premlaćivanju Lešanovića. Sam Pavle je za naš portal demantovao da je vređao Čanka neposredno pre incidenta.

Brat pretučenog Lešanovića tvrdi da je nesitina da je Čanak pokušao da odbrani svoju bratanicu i da je njegovo javno priznanje da je pretukao Pavla Lešanovića "pokušaj da se spase".

- On to vidi kao način da ublaži sve što mu se dešava. I danas je opet lagao kada je rekao da je štitio bratanicu, hvata na emocije. Ipak, ono što je najvažnije je da Čanak objasni ko su batinaši koje je doveo da biju mog brata, sa njim su tu bila još dva čoveka, a on danas priča kako ga je tukao sam. Takođe, on ima da objasni ko je poslao saobraćajnu policiju u beogradski Urgentni centar da radi alko-test mom bratu - kaže Zoran Lešanović za Telegraf.

Lešanović najavljuje da će, osim postupka Tužilaštva, protiv Čanka biti pokrenut i postupak po privatnoj tužbi za nanošenje teških telesnih povreda i krađu.

- Sud je preuzeo dokumenta od MUP-a, sad će biti ročišta na kojima će se i dokazati da je Čanak kriv, zatim ide kvalifikovanje zločina, a paralelno će teći i privatni proces koji će naša porodica pokrenuti. Čanak možda može da utiče na postupak Tužilaštva, ali mi ćemo sve da učinimo da na privatni potuspak ne utiče - kaže Lešanović.

PAVLE LEŠANOVIĆ: ČANAK LAŽE!

Povodom iskaza vlasnika kafane "Tako je suđeno" Danila Dače Ikodinovića da je Pavle Lešanović vređao i omalovažavao lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, Lešanović tvrdi da Nenadu Čanku nije uputio ni jednu jedinu ružnu reč, za šta, kako kaže, postoje svedoci koji su već dali iskaze u policiji.

- Sve to je samo još jedna od neuspelih verzija priče, čista izmišljotina. Niko u kafani nije primetio bilo kakvo čudno ponašanje, pevali smo i nazdravljali. Naručivali smo pesme, istina, u repertoaru se nismo slagali,  jedino ako neko smatra da je različit muzički ukus problem, ja to tako nisam shvatio - kaže Lešanović za Telegraf.

Beograđanin kaže da Nenad Čanak sve vreme pokušava da skrene težište priče "jeftinim varoškim trikovima", a da je cela stvar u tome da je preuzeo pravdu u svoje ruke.

- Gorile su došle da me polome i da mi oduzmu život. Čak i da sam se nedolično ponašao, psovao, pretio, napadao, ma sve i da je bio isprovociran mojim ponašanjem, njegovo je bilo da kao kao svaki normalan građanin pozove policiju koja radi 24 časa. Na šta liči da se jedna javna ličnost, ako ništa drugo, služi batinanjem, na njegov poziv policija bi došla za manje od dva minuta - kaže on.

Lešanović je dodao da je Čanak u kafani "Tako je suđeno" sedeo sa dve devojke, starlete, ljubavnice, nakon čega ga je sačekao, preprečio mu put i prebio.

- Shvatate li, došao je sa kriminalcima kakav je i sam, da me ubije, to je jedina istina - prepričava pretučeni Beograđanin.

(M. Lazić / M. Stojanović)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Professor

    26. septembar 2012 | 00:06

    Ako je Canak gospodin, ajde onda da mi njega bijemo da vidi sta je batinjanje! Sramota! Debela strvina se ponasa ko da mu je licno ostavio otac Novi Sad! Dokle vise ovo?! dali ima zakona u ovoj lopovskoj drzavi?! sve ovo ima da se zataska!

  • gradjanin

    25. septembar 2012 | 23:36

    Svaki vid nasilja je neprimeren civilizovanom coveku,da ne pominjem da su narodni poslanici ogledalo naroda i narodne volje. Utovljena persona kao sto je Canak sigurno ne moze da se pomeri a ne da bije nekoga tako da apsolutno verujem da sa sobom vodi batinase da bi isterivao svoju pravdu kao sto je slucaj ovde. Imace vremena da o svemu dobro razmisli u zatvoru

  • ves

    25. septembar 2012 | 21:42

    batina je iz raja izasla.siguran sam da bez razloga nije dobio batine. ne podrzavam silu ali nekada drugacije ne moze da se rese neke stvari. canak je bre gospodin i nebi se spustao na nivo ovog pacenika bez velikog razloga. podrska za canka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA