• 6

BRAT PRETUČENOG LEŠANOVIĆA: Čanak da objasni ko su batinaši koje je doveo da biju mog brata!

- Najvažnije je da Čanak objasni ko su batinaši koje je doveo da biju mog brata, sa njim su tu bila još dva čoveka, a on danas priča kako ga je tukao sam - kaže brat pretučenog Beograđanina. Sam Lešanović ponovio je za naš portal da nije vređao Čanka i da lider LSV-a laže

  • 6

Zoran Lešanović, brat Pavla Lešanovića, Beograđanina koga je, prema sopstvenom priznanju, pretukao predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, kaže za Telegraf da lider LSV-a mora da objasni ko su "batinaši" koji su učestvovali u premlaćivanju Lešanovića. Sam Pavle je za naš portal demantovao da je vređao Čanka neposredno pre incidenta.
Brat pretučenog Lešanovića tvrdi da je nesitina da je Čanak pokušao da odbrani svoju bratanicu i da je njegovo javno priznanje da je pretukao Pavla Lešanovića "pokušaj da se spase".

- On to vidi kao način da ublaži sve što mu se dešava. I danas je opet lagao kada je rekao da je štitio bratanicu, hvata na emocije. Ipak, ono što je najvažnije je da Čanak objasni ko su batinaši koje je doveo da biju mog brata, sa njim su tu bila još dva čoveka, a on danas priča kako ga je tukao sam. Takođe, on ima da objasni ko je poslao saobraćajnu policiju u beogradski Urgentni centar da radi alko-test mom bratu - kaže Zoran Lešanović za Telegraf.
Lešanović najavljuje da će, osim postupka Tužilaštva, protiv Čanka biti pokrenut i postupak po privatnoj tužbi za nanošenje teških telesnih povreda i krađu.
- Sud je preuzeo dokumenta od MUP-a, sad će biti ročišta na kojima će se i dokazati da je Čanak kriv, zatim ide kvalifikovanje zločina, a paralelno će teći i privatni proces koji će naša porodica pokrenuti. Čanak možda može da utiče na postupak Tužilaštva, ali mi ćemo sve da učinimo da na privatni potuspak ne utiče - kaže Lešanović.
PAVLE LEŠANOVIĆ: ČANAK LAŽE!
Povodom iskaza vlasnika kafane "Tako je suđeno" Danila Dače Ikodinovića da je Pavle Lešanović vređao i omalovažavao lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, Lešanović tvrdi da Nenadu Čanku nije uputio ni jednu jedinu ružnu reč, za šta, kako kaže, postoje svedoci koji su već dali iskaze u policiji.
- Sve to je samo još jedna od neuspelih verzija priče, čista izmišljotina. Niko u kafani nije primetio bilo kakvo čudno ponašanje, pevali smo i nazdravljali. Naručivali smo pesme, istina, u repertoaru se nismo slagali,  jedino ako neko smatra da je različit muzički ukus problem, ja to tako nisam shvatio - kaže Lešanović za Telegraf.
Beograđanin kaže da Nenad Čanak sve vreme pokušava da skrene težište priče "jeftinim varoškim trikovima", a da je cela stvar u tome da je preuzeo pravdu u svoje ruke.
- Gorile su došle da me polome i da mi oduzmu život. Čak i da sam se nedolično ponašao, psovao, pretio, napadao, ma sve i da je bio isprovociran mojim ponašanjem, njegovo je bilo da kao kao svaki normalan građanin pozove policiju koja radi 24 časa. Na šta liči da se jedna javna ličnost, ako ništa drugo, služi batinanjem, na njegov poziv policija bi došla za manje od dva minuta - kaže on.
Lešanović je dodao da je Čanak u kafani "Tako je suđeno" sedeo sa dve devojke, starlete, ljubavnice, nakon čega ga je sačekao, preprečio mu put i prebio.
- Shvatate li, došao je sa kriminalcima kakav je i sam, da me ubije, to je jedina istina - prepričava pretučeni Beograđanin.
(M. Lazić / M. Stojanović) 
 
 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djura

    Lesanovici su jako vredna i cestita porodica u Beogradu. Ne verujem da je Pavle takav covek kao sto hoce da ga mediji i neki likovi ovde predstave.

  • koko

    Evo ovako: U bilo kojem lokalu gde se zakuvava neki incident a izazivaju ga pijani gosti, a nalazi se tu i vlasnik, treba da odreaguje dotični (Ikodinović) a ne da dozvoli da mu dodje do krvoprolića. Sad je pitanje samo da li on to nije hteo (da pozove policiju, da ne ruši ugled lokala), ili nije smeo??? A epilog je "olešeni" Lešanović, a Čanak je hteo da pokaže kako mi to radimo kad nam neko dodje i želi da se istakne kao dasa.

  • Professor

    Ako je Canak gospodin, ajde onda da mi njega bijemo da vidi sta je batinjanje! Sramota! Debela strvina se ponasa ko da mu je licno ostavio otac Novi Sad! Dokle vise ovo?! dali ima zakona u ovoj lopovskoj drzavi?! sve ovo ima da se zataska!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima