≫ 

Jovanović nije otišao u Potočare, ali uputio poruku: Mir i spokoj svakoj kosti, dželatima večno prokletstvo

  • 11
Sahrana Ivan Tasovac, Čedomir Jovanović Foto: Marko Jovanović

Predsednik liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović objavio je danas na društvenim mrežama poruku povodom 11. jula.

- Uprkos svemu, svim koronoma i svim njhovim posledicama koje su me sprečile da samo mislima a ne i prisustvom budem u Potočarima više nego ikad želim svima sa poručim da i danas, uprkos svih 27 godina dugih kao večnost, i dalje postoje samo nema većina, lajave zveri i i mi...Umesto većine da govorimo, svet zveri u pakao da vratimo, svaku majku, ćerku, sestru i suprugu Srebreničkih mučenika od zla da čuvamo, Srbima obraz da vratimo tako sto ćemo o genocidu i grehu počinjenim u naše ime reći istinu, o pojedincima koji su odgovorni ali i o nama koji smo im dozvolili da postanu naša slika i prilika. Mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, porodici, narodu i prijateljima koji se danas pres njim klanjaju, večno prokletstvo dzelatima iz mog naroda, koji su Bošnjake ubijali i nas Srbe za večnost time žigosali, snaga mom narodu da se sa istinom suoči od sopstvenog zla oslobodi i tako našoj dec čist obraz ostavi, Odustacemo Nikad! - napisao je Jovanović.

Jovanović je ranije prisusutvovao komemoracijama koje se održavaju u Potočarima povodom stradanja Bošnjaka 1995. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    11. jul 2022 | 12:48

    Ovom izgleda još nije dosta

  • Sexo

    11. jul 2022 | 12:53

    Nemas ti narod vec narod ima izrod a istinu ne poznajes. (Znam covjeka dosao iz Kolumbije ima "kamen")

  • Zoran

    11. jul 2022 | 14:06

    Čedo čedo kad si spomenuo srpske žrtve ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA