Lajčak: Sa Kurtijem o daljim koracima u dijalogu Beograda i Prištine

Posebno smo se usredsredili na naredne korake koji su potrebni kako bi se postigao napredak u dijalogu - naveo je Lajčak

  • 8
Aleksandar Vučić Miroslav Lajčak Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, objavio je danas na Tviteru da je u Grčkoj razgovarao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem o dijalogu o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i trenutnoj situaciji u regionu.

- Posebno smo se usredsredili na naredne korake koji su potrebni kako bi se postigao napredak u dijalogu - naveo je Lajčak na Tviteru.

Kako je precizirao, sa Kurtijem je razgovarao na marginama Simi simpozijuma, koji se održava u Grckoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    11. jul 2022 | 13:47

    Zamislite,sada Lajcek razgovara sa Kurtijem u Grckoj,na marginama nekih tamo EUsusteta,o normalizaciji odnosa Pristine i Beograda.Najpre,sta Beograd,i Pristina,vec Srbija.?!Lajcek,ladi vodu od kako je postavljen na tu duznost?!Ovamo,se toboze pravi prijatelj nase Otazbine?!Niko mu ne trazi nista,osim sto je potpisano u EU?!Samo da ispistuje dogovoreni sporazum,a ne do sada nista,ama bas nista nije sproveo u delo?!Osim,sto cuva cvrsto fotelju,a ovamo dolazi kao na klimatsko lecenje?!Dosta vise tih manipulativno-,teledirigovanih praznih obecanja?!Privi dolazak,ga pozvati u press centar da odgovara domacim i stranim novinarima,sta je ucinio njegovim dolaskom za boljitak Srbije?!

  • Др

    11. jul 2022 | 13:18

    Ма само ви њих и даље мазите и пазите….

  • Druze lalcak

    11. jul 2022 | 16:32

    Glavni grad Kosmeta je Beograd samo u Beogradu imas da razgovaras a ne sa teroristima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA