Stranka pravde i pomirenja dobila poziv na konsultacije oko formiranje nove vlade

- Naša stranka ima redovne kontakte sa SNS-om i svakako da ćemo se odazvati na poziv za konsultacije, koji nam je upućen - naveo je Edin Đerlek, generalni sekretar

  • 1
Edin Đerlek Foto: Stranka pravde i pomirenja

Generalni sekretar Stranke pravde i pomirenja Edin Đerlek naveo je da je ova stranka dobila poziv od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na konsultacije oko formiranja Vlade, koje će biti održane u četvrtak.

- Naša stranka ima redovne kontakte sa SNS-om, i svakako da ćemo se odazvati na poziv za konsultacije, koji nam je upućen - naveo je Đerlek.

Kako je naveo, želja je da Stranka pravde i pomirenja preuzme ozbiljnu ulogu u najavljenoj manjinsko - inkluzivnoj Vladi, u korist i Bošnjaka i države Srbije, ali i pripadnika svih nacionalnih manjina, kao stranka koja je imala najviše glasova Bošnjaka, i koja u isto vreme reprezentuje širi krug nacionalnih manjina u Srbiji što su pokazali i rezultati na prethodnim održanim izborima u našoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mustafa

    11. jul 2022 | 23:48

    Moze formirajte vladu sa njima pa sledece izbore ne racunajte na moj glas i glasove moje familije. Da smo zeleli njih mi bi ih zaokruzili a ne vas. Toliko od nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA