Čanak priznao da je tukao Lešanovića i podneo ostavku na mesto poslanika! (VIDEO)

"Kada sam video suze u očima ćerke svoga brata koju doživljavam kao svoju vratio sam se i na parkingu sreo izgrednika. On mi je tada opsovao decu, na šta sam ga ja izvukao iz automobila i udarao pesnicama braneći čast svoje porodice", rekao je lider LSV-a

  • 12

Lider Lige socijaldemokrata Nenad Čanak saopštio je da je podneo ostavku na mesto poslanika u Skupštini i priznao da je učestvovao u tuči pre dva dana ispred kafane u Novom Sadu, u kojoj je pretučen Pavle Lešanović.

- Učestvovao sam u tuči u Novom Sadu, a podneo sam ostavku zato šta me parlament nije uzeo u zaštitu zbog incidenta koji se desio. Skupština me nije zaštitila već je ona sigurna kuća za ratne zločince, Ratka Mladića, Miladina Kovačevića... - rekao je Čanak novinarima u Skupštini Srbije.

On je dodao da je rešio da se obračuna sa Lešanovićem zato što se "prema njegovoj sestričini, koja mu je kao ćerka, ponašao kao prema poslednjoj prostitutki".

- Kada sam video suze u očima svoje ćerke, a ćerku svog brata doživljavam kao svoju, vratio sam se i na parkingu sreo izgrednika koji je sedeo u automobilu marke "BMW". On mi je tada opsovao decu, na šta sam ga ja izvukao iz automobila i udarao pesnicama - naveo je on.

Čanak je dodao da je ostavku podneo i zbog toga da ga ne bi prozivali da će se pozivati na poslanički imunitet u sudskom postupku i naveo da su neki "već izrekli presudu u javnosti pre ikakvog sudskog postupka".

On je rekao da je taj čovek, za koga je rekao da je bio pijan, polio vodom muzičara uz reči: "Zašto sviraš za ovu svinju".

- Na osnovu svakodnevnih pretnji smrću, pre dve godine sam tražio obezbeđenje od MUP-a, ali mi to nije dato - dodao je Čanak.

Čanak je rekao da je izložen javnom linču "samo zbog toga što je branio svoju porodicu", a da u Skupštini nije urađeno ništa da se zaštiti njegov ugled kao narodnog poslanika.

Lider LSV-a je rekao da ga niko ni iz policije ni iz tužilaštva nije zvao da da izjavu o incidentu u Novom Sadu, a da on nije hteo da u javnosti iznosi svoju odbranu, jer je trebalo prvo da to kaže istražnim organima.

Ostavka koju je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak podneo Skupštini Srbije ne može biti prihvaćena jer ona najpre treba da bude overena u sudu, izjavio je predsednik skupštinskog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja Zoran Babić.

- Zato je Čankova ostavka za mene i članove Odbora pravno nevidljiva - rekao je Babić

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    25. septembar 2012 | 16:27

    Nisam simpatizer Nenada Čanka i njegove politike, ne pravdam ovo bahato ponašanje ali nije ovaj ofucani playboy Lešanović neko nevinašce.

  • radmila

    25. septembar 2012 | 16:40

    Ne volim Čanka, ali volim ISTINU! Lešanović jre poznati nasilnik i u Beogradu. Gad jedan. To sam saznala posle pisanja bloga gde sam se obrušila na Čanka i to iz vrlo poverljivih izvora. Nije Čanak trebao da podnese ostavku pre nego se utvrdi istina! Istina nije loša za njega.

  • Medura

    25. septembar 2012 | 15:05

    Dobio je šta je zaslužio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA