Koalicija Nada posle razgovora sa Vučićem: Bićemo opozicija, razgovor bio relativno sadržajan

Jovanović je rekao da mu smeta to što, kako tvrdi, Srbija, nema jasne pravce razvoja i ciljeve

  • 4
Miloš Jovanović Foto: Info služba Novi DSS

Lideri koalicije Nada, Miloš Jovanović i Vojsilav Mihajlović izjavili su danas da oni neće biti deo buduće vlade, ali će, kažu, biti "prava opozicija" koja će davati konstuktivne predloge i kritivkovati sve što ne bude valjalo.

Predsednik Novog DS S-a Miloš Jovanović rekao je novinarima, nakon rezgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da nije bilo razgovora o ucesću te koalicije u vladi.

Naveo je da je razgovor sa Vučićem bio relativno sadržajan, da su čuli kako predsednik vidi neke stvari, oko čega se ne slažu.

Jovanović je dodao i da mu smeta to što, kako tvrdi, Srbija, nema jasne pravce razvoja i ciljeve.

- Želeo bih da ta nova-stara vlast pruži odgovore na strateška pitanja - rekao je Jovanović i dodao da ostaje pitanje šta dalje po pitanju EU, koja je vrlo jasno postavila uslove za članstvo - priznanje secesije i uvođenje sankcija Rusiji.

- Mora se sarađivati sa EU, a da to nužno ne povlači članstvo, koje u ovoj situaciji ne možemo ni podrazumevati - rekao je Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzole

    18. jul 2022 | 15:36

    Pametan i simpatican covek medjutim uspeo je ocas posla da pokvari sve sto je do sad uradio

  • SS

    18. jul 2022 | 15:42

    E ti imaš i znaš pravac kojim bi Srbija trebala da ide.. .

  • Mihailović

    18. jul 2022 | 15:46

    Srbija ima jasne ciljeve razvoja, sarađivati sa svima, boriti se za bogatiju, razvijenu Srbiju sa boljim zdravstvom, školstvom, pravosuđem, vojskom, otvarati nove naučne centre za razvoj novih tehnologija...graditi Srbiju na svaki način da je učini boljom i perspektivnijom za život njenih građana...to se vidi zadnjih 5 godina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA