≫ 

Mirović apeluje na poljoprivrednike da deblokiraju puteve: "Pokrajinska vlada podržava razgovore bez blokade"

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović apeluje na poljoprivrednike da deblokiraju javne puteve i ulice i da nastave razgovor sa predstavnicima Vlade Srbije

  • 10
Igor Mirović nova radna mesta Foto: APV RS

Pokrajinska vlada pozdravlja brzu reakciju ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Branislava Nedimovića na proteste poljoprivrednika u Vojvodini.

Nedimović je u Novom Sadu dao konkretne i jasne predloge nezadovoljnim poljoprivrednicima.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović apeluje na poljoprivrednike da deblokiraju javne puteve i ulice i da nastave razgovor sa predstavnicima Vlade Srbije u kratkom roku.

- Pokrajinska vlada podržava razgovore bez blokade jer ona ne doprinosi rešavanju problema, već samo otežava život drugim građanima. U okviru svojih nadležnosti Pokrajina će preduzeti sve što je moguće da se, posebno u uslovima velike suše, olakša položaj poljoprivrednika i paora, i da se pritom ne ugrozi funkcionisanje preduzeća iz oblasti vodoprivrede. Pozivamo sve da obustave proteste i nađu rešenja u direktnim razgovorima sa najvišim predstavnicima Vlade i Ministarstva - navodi predsednik Mirović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Kv

    9. avgust 2022 | 18:46

    Da si pregovarao,oni ne bi blokirali...

  • Zoran

    9. avgust 2022 | 18:47

    Bezuslovno pristati na sve zahteve poljoprivrednika i rešen problem,kakva uslovljavanja ljudima od kojih cela Srbija zavisi!?

  • Petar

    9. avgust 2022 | 20:00

    Nije ni bilo blokada.provozali masine ,razgovarali sa ministrima i otisli kući.Opet dizete prasinu ikad je nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA