≫ 

Vučić izjavio saučešće Crnoj Gori povodom stravičnog masakra: "Cela Srbija je uz njih"

Na Cetinju je u krvavom piru ubijeno 11 ljudi

  • 3
Aleksandar Vučić Foto: ATA Images

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće svim građanima Crne Gore povodom masakra koji se danas dogodio na Cetinju, u kojem je ubijeno 11 ljudi.

On je saučešće izjavio i premijeru Dritanu Abazoviću i predsedniku Milu Đukanoviću.

- Želim da im kažem da je cela Srbija uz njih - naveo je Vučić.

Podsećamo, u današnjem masakru na Cetinju kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, Vuk Borilović (34) pobio je celu porodicu. Kako se sumnja, potom je izašao na ulicu i pucao na ljude, a više njih je ranjeno.

Borilović  je, kako tvrdi izvor Telegrafa, pritiskao ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počelo koškanje.

Vuk Borilović je, kako tvrdi naš izvor, prvo ubio prijatelja porodice koja je kod njega živela.

Prema nepotvrđenim informacijama, Borilović se navodno lečio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. avgust 2022 | 21:59

    Zdrava nacija,narod,pojedinac,i mentalno zdravlje i vrednosti u drustvu zavise uvek od onih koji predstavljaju vlast i njihova gledanja na vrednosti drustva,i uspostavljanju logickih vrednosti na siroke mase i disciplinovanju sirokih masa na postovanju zakona i vrednosti koje cine na dobrobit ljudi,ako toga nema drustvo bude raspusteno ,bez kontrole,postovanja zakona ,i bez ikakve empatije prema icemu,takvo divljastvo je pocelo dolaskom demokratije,interneta,i visestranackog zivota ,uzmite samo ta tri spektra pa ce te videti da se nijedan balkanac nije emancipovo prema njima nego je postao samo divlji covek gori od zveri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA