≫ 

Arno Gujon ostao bez Tviter naloga: Suspendovani nalozi još 13 poslanika

Arno Gujon se tim povodom oglasio na Instagramu

  • 11
Arno Gujon Poslanici Tviter Foto: Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova/Čedomir Petarić, Nikola Tomić

Direktoru Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujonu, suspendovan je Tviter nalog, objavio je ovaj vladin zvaničnik, ali i poznati humanitarac na Instagramu.

- Upravo mi je Tviter, bez obrazloženja, suspendovao nalog na kojem sam imao 34.000 pratilaca! To je skandalozno! Pogledajte moj poslednji tvit i sami zaključite da li sam nešto pogrešno napisao - naveo je Gujon.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Arno Gujon (@arno.gujon)

Gujon nije jedini čiji je nalog suspendovan. Naime, kako je objavio Otvoreni parlament suspendovani su nalozi 12 poslanika.

- Poslanici i poslanice čiji nalozi na Tviteru su suspendovani su Nevena Đurić, Sandra Božić, Milica Nikolić, Jelena Obradović, Aleksandar Marković, Krsto Janjušević, Dušan Radojević, Jelena Žarić Kovačević, Aleksandra Tomić, Staša Stojanović, Zoran Tomić i Andrijana Vasić - objavio je Otvoreni parlament.

U međuvremenu suspnedovan je i nalog poslanice Olje Petrović, pa ih je sada ukupno 13.

Tviter je suspendovao i pojedine visoko rangirane članove SNS, a među njima je gradski menadžer u Beogradu Miroslav Čučković, kao i Slaviša Mićanović, za koga lokalni mediji navode da predvodi internet tim SNS, prenosi Radio slobodna Evropa.

Potpredsednica Srpske napredne stanke Nevena Đurić rekla je za Telegraf.rs da nikakve cenzure odakle god da dolaze neće ugasiti njenu borbu za istinom i napretkom Srbije, a posebno njenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću koji je, kako je istakla, simbol uspešne Srbije.

- Uprkos ovakvim pokušajima cenzure, mi naprednjaci se borimo delima...Nikakva cenzura ne može da ospori otvorene nove fabrike, autoputeve i brze saobraćajnice koje se grade širom Srbije, to što rastu plate i penzije. Građani Srbije vide rezultate i osećaju boljitak - rekla je Đurić.

Sednica predsedništva SNS Foto: Nikola Tomić

Ona je dodala da i u ovim vremenima odgovorna politika Vučića čuva mir i stabilnost, štiti vitalne interese i obezbeđuje napredak.

- Na sve pokušaje ovakvih i sličnih blokada i cenzura mi ćemo odgovarati novim rezultatima za naše građane i našu Srbiju - poručila je Đurić.

Članica Predsedništva SNS Aleksandra Tomić ističe da nije znala da joj je suspendovan nalog koji je, kaže, uglavnom koristila za promociju državnih političkih aktivnosti Srbije i predsednika.

Vladimir Orlić Foto: Nikola Tomić

- S obzirom da nisam imala neke dijaloge, rasprave, verovatno je pozitivna slika o Srbiji nekome smetala. Osim toga, imala sam mnoge pratioce visoke državne predstavnike iz Evrope, Amerike i Rusije. Ne može se očito biti neopredeljen u ratu koji bukti u svetu. To me neće sprečiti da otvorim nov nalog na kome ću i dalje predstavljati uspehe Srbije - rekla je Tomić.

Kompanija se nije oglasila ovim povodom, a na njenom sajtu se navodi da imaju pravo da suspenduju naloge koji krše pravila te društvene mreže.

Video: Naučio da čita i piše ćirilicom, a je rođen u Francuskoj: Bajina Bašta odužila se velikom humanisti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ls🐒

    19. avgust 2022 | 11:46

    Eto kakvi su nato I evropski fasisti

  • Kole

    19. avgust 2022 | 11:57

    Arno je svojim humanitarnim radom zadužio sve Srbe za naredne vekove. Problem je što je tu humanost i realno stanje na terenu na Kosmetu javno pokazivao što itekako smeta već znamo kome. Nijednog trenutka nikada nije vređao nekog na bilo kom osnovu. Sramota za Twitter sramota za slobodu govora.

  • Zlatko🏳️‍🌈

    19. avgust 2022 | 11:33

    Zapadni faisti sta drugo od njih ocekivati arnauti dojavili ameriki I oni to uradise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA