Haradinaj najavio dijalog sa građanima o situaciji na KiM

Haradinaj želi da se razgovara o političkoj i ekonomskoj situaciji

  • 16
Ramush Haradinaj, Ramuš Haradinaj, izbori Kosovo Foto: Tanjug/AP

Predsednik opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj najavio je da će narednog meseca sa građanima otvoriti dijalog o političkoj i ekonomskoj situaciji.

Haradinaj je na Fejsbuku napisao da će teme dijaloga sa građanima biti, kako je naveo, "međusobno priznanje Kosova i Srbije, teška ekonomsko-socijalna situacija sa posebnim osvrtom na ozbiljnu energetsku krizu i drugim temama koje tište državu i građane“.

Haradinaj je inače više puta tražio ostavku premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija uz obrazloženje da on (Kurti) nije u stanju da se suoči sa ključnim problemima Prištine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    22. avgust 2022 | 16:55

    Nama ne treba Haradinaj vase priznanje, a mi svoju teritoriju kao vasu drzavu nikada necemo priznati. Doce vreme kada cete moliti da svojom voljom budete sastavni deo Srbije.

  • Predrag Z.

    22. avgust 2022 | 16:44

    Ovaj zlotvor treba da pravi društvo Tačiju i Veseliju u Hagu, a ne da drži političke govore.

  • Vanzemaljac

    22. avgust 2022 | 16:41

    Kakve su sve strvine naseljene na ovom podrucju i Koje su se probudile posle 5 hiljada godina, znaci oni su sada u prvom razredu i hoce odma da drze predavanja ostalima. Ja bin napao kao Rusi i vise nikada nebih dozvolio da progovore, rizik donosi dobit zrtve mora biti al iskorenimo vise te glodare i stakore arnautske a onda cemo i ujedno videti ko ih najvise podrzava ma da se to zna. Nedajmo se braco idemo svi za jednog jeden za sve jednom je dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA