≫ 

Pariz poziva Beograd i Prištinu da se uzdrže od jednostranih akcija

Francuska je danas pozvala Beograd i Prištinu da dijalog nastave u duhu kompromisa

  • 3
Pariz, Francuska, Ajfelova kula Foto: Pixabay

Francuska je danas pozvala Beograd i Prištinu da dijalog nastave u duhu kompromisa, da implementiraju do sada postignute sporazume i uzdrže se od jednostranih akcija koje bi mogle da dovedu do podizanja tenzija.

- Pozivamo dve strane da u narednim danima nastave razgovore u duhu kompromisa, da sprovedu dogovore koji su već postignuti i da se uzdrže od preduzimanja bilo kakvih jednostranih mera koje bi mogle da podstaknu tenzije - saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Francuske prištinskoj Gazeti Ekspres.

Portal piše da iz Pariza poručuju da u potpunosti podržavaju posredničke napore EU, koji, kako navode, "treba da olakšaju napredak ka konačnom, sveobuhvatnom i pravno obavezujućem sporazumu između Kosova i Srbije".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    25. avgust 2022 | 12:58

    Koji kompromis?, uzeli nam Kosovo a vratice nam 5-tinu?....... Nece uck sipci kompromis oni pokusavaju da naprave drzavu Kosovo i na sve nacine ce pokusati pa cak i na silu jer znaju da ih bagra ameri i eu podrzavaju u otimanju i ubijanju srba.......

  • Ortodox RS

    25. avgust 2022 | 15:52

    Opet Srbiju pozivaju na uzdrzanost okupatori bolesni.

  • EUbando

    25. avgust 2022 | 17:32

    Kad nema da vam neko od nasih bezkicmenjaka odgovori adekvatno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA