Srpski pokret Dveri podnosi zvaničan zahtev Vladi Srbije da se otkaže Evroprajd

Patriotski blok podržava sve narodne litije i porodične šetnje protiv organizacije Evroprajda 2022 - saopštile su Dveri

  • 68
Parada ponosa London Foto: Tanjug/AP

Predstavnici Dveri i Uspravne Srbije predaće sutra u ime Patriotskog bloka Vladi Srbije i resornom Ministarstvu unutrašnjih poslova zvaničan zahtev za otkazivanjem Evroprajda 2022, saopšteno je iz te stranke.

Patriotski blok, koji čine Srpski pokret Dveri, Ravnogorski pokret, Uspravna Srbija, Nova snaga Srbije, Pirotska nova snaga, Glas naroda, Lekari i roditelji za nauku i etiku, Pravo na izbor i Ne damo đedovinu, ocenjuju da je reč o sramnoj manifestaciji koja, kako se navodi, "provocira većinsku Srbiju, vređa javni moral, krši Ustav i zakone o javnom okupljanju i javnom redu i miru i predstavlja opasnost po zdravlje i bezbednost građana".

Upozoravamo javnost da ovde nije u pitanju samo gej paradiranje srpskom prestonicom sedam dana u septembru, već i namera jedne agresivne i totalitarne ideologije lažnih ljudskih prava da okupira čitavo naše društvo - tvrdi se.

- Njihove prave namere ne završavaju se sa gej paradom već idu mnogo dalje u pravcu legalizacije homoseksualnih lažnih brakova, usvajanja dece od strane ovih protivprirodnih zajednica, promocije homoseksualizma, biseksualizma, promene pola i transrodnosti maloletnim licima u našim udžbenicima, vrtićima, školama, zakonima, medijima….- dodaje se u saopštenju.

Patriotski blok podržava sve narodne litije i porodične šetnje protiv organizacije Evroprajda 2022, koje će se ovih dana održati širom Srbije u Кraljevu, Valjevu, Čačku, Zaječaru…

Posebno pozivamo sve naše pristalice i porodične ljude da se odazovu na veliku narodnu litiju koja će se održati u nedelju, 28. avgusta na Veliku Gospojinu u Beogradu sa početkom u 18 časova ispred Srpske Patrijaršije. Vreme je da se probudi i ustane hrišćanska, slobodarska i rodoljubiva Srbija i spreči da antihrišćanske i antiporodične vrednosti zavladaju našim društvom i državom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svi

    25. avgust 2022 | 15:46

    Na ulice i totalna blokada grada ako ne zabrane to zlo. Zvezda ,partizan,rad zemun i svi ostali, Ovo je domaci za za sve nas. buduce generacije da zive u normalnom okruzenju. SVI NA ULICE !!!

  • НЕМА ПРЕДАЈЕ!

    25. avgust 2022 | 15:49

    БРАВО!

  • Литија

    25. avgust 2022 | 15:53

    28. Август 2022.18чСаборна црква - храм Св. СавеБЕОГРАД-БОГОРОДИЧИН ГРАД!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA