Zeleni Srbije: Snažna podrška Dačiću na novoj dužnosti

Zeleni Srbije su uvereni da će Ivica Dačić poverene dužnosti obavljati predano - kaže se u saopštenju

  • 2
Aleksandar Vučić, Polaganje zakletve Foto: Nikola Tomić

Politička stranka Zeleni Srbije podržava učešće Ivice Dačića na novoj dužnosti koju mu je poverio predsednik Aleksandar Vučić, saopšteo je iz te stranke.

Lider naše predizborne koalicije "Ivica Dačić - Premijer" pokazivao je ličnu i političku hrabrost svih

prethodnih godina. Uvek je bio spreman da preuzme najteže i zahtevne dužnosti, a sve za dobrobit, bezbednost i sigurnost naše Srbije i građana, ukazuje se u saopštenju i dodaje da je Dačić pokazao i dokazao kako se brane interesi Republike Srbije.

- Zeleni Srbije su uvereni da će Ivica Dačić poverene dužnosti obavljati predano i na najbolji način, u skladu sa vrlo visokom ocenom kojom je zaslužio na održanim izborima. Zeleni Srbije izražavaju posvećenost partnerstvu i spremnost da nastave saradnju u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije - ističe se u saopštenju.

- Sigurni smo da zajedno, a pod liderstvom Ivice Dačića možemo da pomognemo Vladi i predsedniku Aleksandru Vučiću. Zeleni Srbije su spremni da svim svojim snagama,

znanjem i umećem daju doprinos nastavku razvoja napretka Srbije - zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko

    29. avgust 2022 | 15:46

    a koju funkciju

  • Nele

    30. avgust 2022 | 06:46

    Kud bi mi da nam Dacic nije na kljucnim pozicijama ,pa posle njegovog ministrovanja u policiji ista je procvetala tako da evo i danas vidimo rezultate semena posejanog iz tog vremena pa da se nastavi jasta "NAS COVEK"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA