Završena posebna sednica Skupštine: Usvojen izveštaj o KiM

Izveštaj izglasan sa 148 glasova

  • 2
Sednica skupštine Srbije o Kosovu, Aleksandar Vučić Foto: Nikola Tomić

Skupština Srbije završila je posebnu sednicu, na kojoj je bila jedina tačka dnevnog reda Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama u Prištini od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. godine.

Izveštaj, koji je predsednik republike Aleksandar Vučić je juče predstavio, usvojen je sa 148 glasova za.

Predsednik je tokom sednice odgovarao i na pitanja i sugestije poslanika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    15. septembar 2022 | 09:08

    Šteta što nisu svi glasali da se pokaže jedinstvo,jednom smo to mogli da uradimo. Znam da su opozicija i da žele srušiti Vučića ali ne na ovim temama, ruši ga na svim drugim al nemoj na ovoj. Pogledajte kosovsku skupštinu,svi su za nezavisnost,tu se ne djele.Pogledajte Hrvatsku,svi kažu da je "oluja" ispravna,niko neće reći srpski civili su protjerani.Kada se radi protiv Srba svi su kao jedan.Pogledajte muslimanske stranke u BiH,svi ko jedan da se u ukine Republika Srpska. Svi se uhe5dine protiv Srba,a ata mi radimo Isto je situacija i sa nama iz RS,nema jedinstva za očuvanje RS, opozicija ja i na tim temama veliki protivnik Dodika. Mora biti jedinstvo oko tih stvari,sa svih strana nas napadaju i jos ako mi nismo složni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA