≫ 

Vučić: Polaganje cveta stradalnicima u Jasenovcu zovu orgijanjem

- Ja sam mislio da je orgijanje nešto drugo, ali da neko položi cvet mučenicima, da to bude orgijanje, da si ti živ i zdrav Hrvoje, Bog da te poživi tako pametnog i mudrog, šta još da mu kažem. Ne moraju da brinu, imaće Srbija nafte i gasa i struje - poručio je Vučić

  • 3

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je hrvatskim medijima da ne brinu i da će Srbija imati naftu i primetio da u toj susednoj zemlji nije prošao nijedan dan, a da nije pomenuta Srbija ili on lično.

Na pitanje da prokomentariše izjavu poslanika u hrvatskom saboru Hrvoja Zekanovića koji je rekao da je premijer Hrvatske sprečio Vučićevo orgijanje u Jasenovcu, predsednik je upitao da li je polaganje cveta stradalnicima orgijanje?

- Ja sam mislio da je orgijanje nešto drugo, ali da neko položi cvet mučenicima, da to bude orgijanje, da si ti živ i zdrav Hrvoje, Bog da te poživi tako pametnog i mudrog, šta još da mu kažem. Ne moraju da brinu, imaće Srbija nafte i gasa i struje - poručio je Vučić.

On je dodao i da su “podvest i autoprojekcija čudo”.

- Mogli bi oni i bez svake nafte ali bez mržnje prema Srbima i Vučiću teško, teško da im dan prođe, pokažite mi dan da nije objavljen neki tekst protiv mene ili Srbije u hrvatskim medijima. Ne postoji taj dan. Toliko o tome koliko govore istinu, pa jel smo mi njima zabranil negde da dođu? Problem je u cvetu, to se zove orgijanje? - prokomentarisao je Vučić.

Video: Vučić o Kosovu i Metohiji: Naša pozicija postaje sve komplikovanija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlatko

    8. oktobar 2022 | 14:05

    Cujem da ce Mađari cim se napravi naftovod izaci iz EU da bi mogli nesmetano da vam prodaju Rusku naftu.

  • hm

    8. oktobar 2022 | 16:20

    bas kad krenete sa tim naftovodom Madjari ce ga blokirati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA