≫ 

Čeda Jovanović objavio snimak kako pleše i razmenjuje nežnosti sa svojom ženom

Njih dvoje su jue bili u centru pažnje, nakon što je lider LDP prijavljen za nasilje nad suprugom, oni su to demantovali

  • 1
Čeda Jovanović pleše sa ženom Printskrin: Instagram/budikraken

Lider LDP Čedomir Jovanović, koji je juče proveo ceo dan u policiji, jer je prijavljen za nasilje nad svojom ženom, objavio je na Instagramu snimak od sinoć na kojem se vidi kako pleše sa suprugom Jelenom i razmenjuje nežnosti.

Njih dvoje su, da podsetimo, juče demantovali da je bilo do bilo kakvog nasilja, a i sam Čeda je za Telegraf.rs izjavio da su se samo posvađali, što i svi rade, nakon čega je on izašao iz kuće.

I Jelena je demantovala da ju je suprug tukao.

čedomir jovanović ceda i zena Foto: Prvatna arhiva

Čeda je sinoć pušten iz policije, najpre je otišao na pregled na VMA zbog bola u glavi, a zatim je sa svojom lepšom polovinom bio u kafani, odakle je Telegraf.rs objavio eksluzivnu fotgrafiju.

Odatle je, po svemu sudeći, i snimak na kojem oni plešu i razmenjuju nežnost dok se u pozadini čuje pesma Tome Zdravkovića "Evo već je jesen, a tebe još nema".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA