≫ 

Vesić ugostio mlade tiktokere i poveo ih u obilazak Narodne skupštine: "Institucije pripadaju narodu"

- Po određenim kriterijumima izabrali smo stotinak, sada jedna grupa posećuje Skupštinu, a u narednim danima će je posetiti i druge grupe - kazao je Vesić

  • 2
Vesić ugostio tiktokere Foto: Telegraf

Poslanik SNS Goran Vesić ugostio je danas u Narodnoj skupštini grupu tiktokera koje je poveo u obilazak ove, kako kaže, isnstitucije koja pripada narodu i koju narod treba da poseti i vidi.

On je svima koji su se odazvali njegovom pozivu u današnjem obilasku pokazao parlament i tom prilikom poručio da institucije pripadaju narodu i da su tu, pre svega, zbog naroda.

Za posetu parlamentu, za koju je Vesić uputio poziv preko platforme Tik Tok bilo je, kako kaže, zainteresovano na stotine korisnika koji su svoju želju za obilaskom ove institucije iskazali u kometarima ispod njegove objave.

- Po određenim kriterijumima izabrali smo stotinak, sada jedna grupa posećuje Skupštinu, a u narednim danima će je posetiti i druge grupe - kazao je Vesić novinarima u Narodnoj skupštini.

On je dodao da je ponosan što građane može da upozna sa parlamentom.

- Srećan sam što na ovaj način pokazujem da Narodna skupština pripada svim građanima. Ova Skupština je važna ne samo što prestavlja narod već i jedan muzej na otvorenom - kazao je Vesić.

Podsetio je da su u Domu Narodne skupštine skulpture velikih vajara Kraljevine Jugoslavije, ali i posleratnog perioda, a među vajarima čija dela krase parlament su imena od Frane Krševića, Dragutin Filipovića i Tine Kosa do Petra Paveličinija i drugih poznatih imena.

Vesić je dodao da je Narodna skupština građena skori 30 godina i da će za tri dana, 18. oktobra biti 86 godine od osvećenja zgrade skupštine.

On je tiktokerima pokazao malu i veliku salu parlamenta, Salon kneza Pavla, kao i biblioteku.

Upoznao ih je i sa poklonima koje je Narodna skupština dobijala od raznih svetskih lidera, među kojima je, kako je rekao i oslikana vaza od sadašnjeg britanskog kralja Čarlsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фред

    15. oktobar 2022 | 14:31

    У ком својству је више овак лик? Уместо да примају младе научне кадрове и таленте они зову тик- токере?! Назадна нација.

  • Manjača

    15. oktobar 2022 | 16:34

    Mladi tiktokeri leleee kakvo zanimanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA