Marković: Garantni fond obezbedio bi stabilnost poljoprivredne proizvodnje u Srbiji

Dragan Marković - Markoni daće doprinos sprovođenju ideje predsednika PUPS solidarnost i pravda Milana Кrkobabića o formiranju garantnog fonda, čime bi se obezbedila stabilnost poljoprivredne proizvodnje u Srbiji.

  • 0
Dragan Marković Markoni

Foto: Privatna arhiva

U Skupštini Srbije su danas položila tri poslanika zakletvu, među kojima je i potpredsednik PUPS solidarnost i pravda Dragan Marković - Markoni.

Marković će dati doprinos sprovođenju ideje predsednika PUPS solidarnost i pravda Milana Кrkobabića o formiranju garantnog fonda, čime bi se obezbedila stabilnost poljoprivredne proizvodnje u Srbiji. Naime, oko ovog pitanja su se složili i predsednik Srbije Aleksandra Vučić i ministar Milana Кrkobabić.

Uzimajući u obzir aktuelnu političku bezbednosnu sutuaciju u svetu za koje ni najveći analitičari ne mogu da predvide u kojoj meri će eksakalirati, ideja rukovodstva PUPS solidarnost i pravda o obnovi i razvoju sela i tek kako ima značaja za naredni period da srpski domaćini opsatnu i ostanu na selu u ovim teškim vremenima.

- U ovakvim geostrateškim odnosima jako je važno poštovanje međunarodnog prava zašto se zalaže aktuelno rukovodstvo Srbije, a i pojedini opozicioni lideri. PUPS solidarnost i pravda zalaže se za zaštitu nacionalnih interesa Srbije koja treba sagledavati kroz robnu razmenu sa zapadnim zemljama, kao i za razmenu energenata sa Ruskom Federacijom i drugim zemljama, kako bi se obezbedila ekonomska i bezbednosta stabilnost građana Srbije. U tom kontekstu poslanici PUPS solidarnost i pravda sa svojim kolalicionim partnerima gledaće da donesu i da glasaju za zakone od kojih će građani Srbije imati najveću korist - naveo je poslanik PUPS-a solidarnost i pravda Dragan Marković - Markoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA