Vesić: "Za mene je obavljanje javne funkcije čast i obaveza, a ne privilegija"

Goran Vesić je bio doskorašnji zamenik gradonačelnika Beograda

  • 5
Goran Vesić Foto: Nikola Tomić

Novi ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić oglasio se putem društvene mreže Fejsbuk, gde je zahvalio na poverenju koje mu je ukazano dodelom ove važne funkcije.

"Zahvaljujem se predsedniku Aleksandru Vučiću, mandatarki Ani Brnabić kao i članovima Predsedništva i Glavnog odbora Srpska napredna stranka napredne stranke na poverenju koje su mi ukazali predlogom da u narednoj Vladi Republike Srbije budem ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture", napisao je Vesić i dodao:

"Predlog doživljavam kao priznanje za moj dosadašnji rad i kao obavezu da radim još više u interesu Srbije u skladu sa programom naše Srpske napredne stranke. Za mene je obavljanje javne funkcije čast i obaveza, a ne privilegija. Tako sam radio do sada, a tako će biti i ubuduće. Na kraju, želim da se zahvalim kako ministru Tomislavu Momiroviću tako i njegovim prethodnicima na svemu što su uradili u resoru koji ću preuzeti, ako poslanici Narodne skupštine budu izabrali Vladu. Ono što budem radio biće kontinuitet sa mojim prethodnicima i sprovođenje iste politike, a to je politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Hvala svima na podršci. I to je tako".

Podsećamo da je Goran Vesić bio doskorašnji zamenik gradonačelnika Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    23. oktobar 2022 | 14:49

    ovaj cega se god uhvatio propalo je

  • Kukuu

    23. oktobar 2022 | 14:55

    Sada ce celu Srbiju devastirati kao Beograd, to jest, bar ono sto je ostalo u funkciji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA