≫ 

Ministar Vesić potpisivao knjige na Beogradskom sajmu knjiga

Vesić je pored obilaska sajma, uživao i u druženju sa čitaocima i potpisivao svoje knjige, na štandu svoje izdavačke kuće “Prometej”

  • 0
Goran Vesić, sajam Foto: Privatna arhiva

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture danas je posetio 65. po redu Beogradski sajam knjiga.

Ovom prilikom Vesić je pored obilaska sajma, uživao i u druženju sa čitaocima i potpisivao svoje knjige, na štandu svoje izdavačke kuće “Prometej”.

Naime, manifestacija posvećena knjigama u kojoj Beograđani i njihovi gosti zbog pandemije koronavirusa nisu mogli da uživaju pune dve godine, vratio se ove nedelje, pod parolom "Povratak napisanih".

- Danas sam posetio 65. po redu sajam knjiga u Beogradu, poslednje dve godine nismo imali priliku da uživamo u ovoj manifestaciji zbog korona virusa i čini mi se da su se beogradjani uželeli svog sajma. Imao sam tu čast i zadovoljstvo da potpisujem svoje knjige na štandu moje izdavačke kuće “Prometeja”, koja je ove godine postala i izdavač godine. Veoma sam srećan što je prepoznat kvalitet ove male izdavačke kuće, koja neguje našu kulturu i tradiciju. Svaki sajam je prilika da uživamo u raznolikosti književnih dela i da se upoznamo sa domaćim izdavačima - izjavio je ovom prilikom Goran Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA