≫ 

Predsednik Vučić još jednom poručio da srpski narod neće ostati bez podrške Srbije

- Bez ishitrenih poteza, uvek uz svoj narod i za bolju budućnost naše dece - poručio je predsednik Aleksandar Vučić

  • 0
VUCIC BRNABIC SEDNICA VLADA Foto: Tanjug/ Tara Radovanović

Srpski narod neće ostati bez podrške Srbije, šta god da se dešava, jer nam je važno da Srbi sa Kosova i Metohije budu sigurni i svoji na svome, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

- Bez ishitrenih poteza, uvek uz svoj narod i za bolju budućnost naše dece, to je politika koju vodimo i za šta se zalazemo na dnevnom nivou.

Nastavljamo da čuvamo nacionalne interese, istovremeno se boreći za svaku fabriku, za sve što može da donese dobrobit, da budemo sve jači, da budemo sve bolji.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Uzdamo se u sebe i verujem da ćemo uspeti da sačuvamo mir i stabilnost, naš narod i našu Srbiju -  poručio je Vučić na instragam profilu "Budućnostsrbije", uz video snimak.

U tom snimku je rekapitulirana prethodna sedmica, tokom koje se Vučić susreo sa privrednom delegacijom SAD, delegacijom MMF, prisustvovao združenoj vežbi Vojske Srbije "Manevri 2022", ali i razgovarao sa Miroslavom Lajčakom, te prisustvovao posebnoj sednici vlade o KiM i razgovarao sa ambadaorima Kine, Rusije i SAD o situaciji na Kosmetu, gde su srpski predstavnici napustili kosovske institucije, nakon poslednjih jednostranih poteza Prištine.

Video: Sudija Apelacionog suda u Kosovskoj Mitrovici: Ovo je kraj, izlazimo iz suda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA