≫ 

Vesić o atentatu na Vučića: Vreme je da se utvrdi ko politički podržava Belivukov klan

Vesić je dodao da se, sada kada se saznalo da je nuđeno 5 miliona za glavu predsednika Vučića, opozicija ponaša kao da suđenje ne postoji

  • 4
Sednica SNS

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić oglasio se povodom potvrde informacije da je kriminalni klan pripremao atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vesić je istakao da se mesecima u Skupštini Srbije čuju optužbe poslanika opozicije na račun predsednika Vučića, a da danas, kada se saznala prava istina nismo čuli da se bilo ko zbog toga izvinio.

- Mesecima u Skupštini Srbije čujemo optužbe poslanika opozicije na račun predsednika Aleksandra Vučića u vezi sa klanom Belivuk Miljković, mesecima slušamo kako napadaju predsednika Vučića da je izrađivao suđenje, da je to klan koji je stvorila država, a danas smo saznali na suđenju da je pravi vođa tog klana Radoje Zvicer nudio 5 miliona evra za ubistvo predsednika Vučića. Danas nismo čuli nijednog poslanika opozicije da se zbog toga izvini, niko nije rekao da su govorili laži i da su govorili neistine, a slušali smo ih kao portparole Belivuka i Miljkovića kako su prenosili ono što su oni pričali na sudu.

Vesić je dodao da se, sada kada se saznalo da je nuđeno 5 miliona za glavu predsednika Vučića, opozicija ponaša kao da suđenje ne postoji.

- Kada se danas na suđenju čulo da je nuđeno 5 miliona za glavu predsednika Vučića niko se više nije o tome bavio, za njih suđenje kao da ne postoji. Mislim da je vreme da pozovemo sve nadležne organe da istraže te tvrdnje i da se utvrdi ko je pokušao i ko je plaćao njegov atentat i da se na kraju utvrdi i ko su oni koji politički učestvuju u tome i koji šire laži tog klana, jer očigledno da se dešava na suđenju seli na političku scenu Srbije - rekao je Vesić i dodao:

- Vreme je da se to jednom utvrdi i da se utvrdi ko politički podržava taj klan.

Video: Vesić preuzeo dužnosti od Momirovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA