Brnabić: Lalić kao insajder otkrio i detalje koje nismo znali

Srđan Lalić, koji svedoči na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, priznao je da su pričali i planirali ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića

  • 2
Ana Brnabić portret Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka Srbije Ana Brnabić, komentarisala je danas na Tviteru svedočenje Srđana Lalića i istakla da su naše službe znale da se sprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Za sve one koji nas pitaju kako verujete Laliću, a ne Belivuku, da navedem samo jednu činjenicu, a koje je svestan svako ko bilo šta zna o državi i borbi protiv kriminala, a nije zaslepljen mržnjom prema Aleksandru Vučiću. Svedok saradnik iznosi detalje onoga o čemu bezbednosne službe i tužilaštvo već imaju i saznanja i dokaze – da nije tako, ne bi ni bilo procesa, a ni svedoka saradnika (dakle, isto kao i svuda u svetu). Naše službe su za pretnju po život predsednika Srbije znale i to sprečile (oni koji danas bespogovorno veruju Belivuku su to tada ismevali, a sada ignorišu) - napisala je Brnabić.

- Lalić, kao insajder, potvrđuje da je atentat planiran i iznosi detalje koje nismo znali, npr. da je za ovo bilo nuđeno 5 miliona evra. Deluje logično i lako razumljivo, zar ne? I jeste - osim onima za koje su i psihopatske masovne ubice prihvatljive, dok god su protiv Vučića - poručila je Brnabićeva na Tviteru.

Podsetimo, svedok saradnik Srđan Lalić priznao da je juče kriminalna grupa Veljka Belivuka planirala atentat na predsednika Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da ad

    9. novembar 2022 | 16:45

    Rekoste okrivljeni ima pravo da laže i da se na taj način brani. Nego pitam, svedok saradnik ili kako već, svedok okrivljeni, jel i on ima pravo da laže?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA