Vučević čestitao dan Vojnobezbednosne agencije

On je poručio da je uveren da će pripadnici VBA i ubuduće profesionalno izvršavati postavljene zadatke, afirmišući svoju agenciju, ali i sistem odbrane u celini

  • 1
Miloš Vučević Foto: Printskrin

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević čestitao je 12. novembar - Dan Vojnobezbednosne agencije svim pripadnicima te agencije.

- Uspešnim izvršavanjem veoma složenih zadataka pokazali ste se kao ključni činilac bezbednosno-obaveštajnog sistema koji predstavlja garanciju stabilnosti kako sistema odbrane, tako i Republike Srbije. Od donošenja Vojnog zakona kojim su detaljno razrađeni oblici ugrožavanja bezbednosti vojske, uspešno obavljate zadatke u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije i drugih potencijalnih bezbednosnih pretnji - naveo je Vučević u čestitki.

On je poručio da je uveren da će pripadnici VBA i ubuduće profesionalno izvršavati postavljene zadatke, afirmišući svoju agenciju, ali i sistem odbrane u celini, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA